Badalıoğlu Parkı'ndaki proje açıklamasına; AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezi İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, il yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları katıldı. 

Başkan Alan, Badalıoğlu Parkı'nı daha kullanılır bir hale getirmek için güzel bir proje hazırladıklarını belirterek şunları söyledi:
"Kıymetli hemşehrilerim. 7 projemizin 4'üncüsünü bugün yerinde açıklıyoruz. Muzaffer Badalıoğlu Parkı'nda sizlerle beraberiz. 1960 yılında Zonguldak'ımızda doğan Zonguldakspor'umuzda, Samsunsporumuz'a ve milli forma forma giyen 1989 yılında trafik kazasında hayata gözlerini yuman Muzaffer Badalıoğlu anısına yapılan bu muhteşem manzaralar, muhteşem parktayız. Burayı çok uzun zamandan beri kullanıyoruz hepimiz. Rahmetli dayım Site'de oturduğu için ben de 10 yaşına geldiğim zamanları hatırlıyorum. Ama Badalıoğlu Parkı'nı biraz daha restore etmemiz gerekiyor. Daha da güzelleştirmemiz gerekiyor. Bırakın sadece hemşehrilerimizi dışarıdan gelen misafirlerimizin de çok rahat faydalanabileceği hava alabileceği, çayını, kahvesini yudumlayabileceği, akşam yemeğini yiyebileceği bir uğrak yeri yapmamız gerekiyor. Niye? Muhteşem bir manzarası var. Bütün Zonguldak ayağının altında, Uzun Mehmet Cami, sahili, limanı gerçekten kendi özel dokusuyla beraber, bu manzarada bunu ekleyince enfes bir durum ortaya çıkıyor. İnşallah seçimden hemen sonra adı Bahçelievler olup, Bahçesi olmayan Bahçelievler'imize başta olmak üzere ve bütün Zonguldak'ımıza güzel bir Badalıoğlu Parkı hediye edeceğiz. Buranın özel bir konumu var. Hemen Devlet Hastanesi'nin altında, Çelikel Lisesi'nin yanında, hasta yakınlarımız, hastalarımız, doktorlarımız, çalışanlarımız, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz zaten kullanıyorlar. Ama biz yelpazeyi daha da genişletelim istiyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle de seçimi alıp önce yola koyulacağız. Ben inanıyorum ki siyaseten hangi düşünceye sahip olursa olsun bütün vatandaşlarımız; Zonguldak'ta hizmet istiyor. Bu tip organizasyonlar, bu tip yerler istiyoruz ki kaliteli vakit geçirip Cumhuriyetimizin ilk vilayeti Zonguldak'ımıza yakışır yerde de olsun istiyoruz. Her şey Zonguldak için." 

Muhabir: Ercan Demir