Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Çaydamar'da esnafları ve resmi kurumları ziyaret etti vatandaşlarla görüştü destek talep etti.

Ziyaretinde ilk olarak ZESOB'a bağlı Meksa çalışanlaryla buluşan. Başkan ve Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, "Bu Selim Alan'ın seçimi değil yeni Zonguldak'ın seçimi. Hizmetler devam etmeli. Zonguldak hizmetlerden mahrum kalmamalı. Şehirde 5 yıldan beri büyük bir değişim büyük bir hareketlilik var. Şehir artık kabuğunu kırmaya başladı geriye gitmeyelim sizlerden destek rica ediyorum" dedi.

Başkan ve Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Meksa'dan sonra AFAD ve Müdürlüğü ile çevre esnfaları tek tek ziyaret etti.
Seli Alan, "Hep beraber kazanalım istiyorum. Yeni Zonguldak geriye gitmesin istiyoruz. Zonguldak kaybetmesin istiyoruz. Hepinizden rica ediyoruz ailecek oylarınıza talibiz yeni Zonguldak'ın devamı için" dedi.

Vatandaşlar esnaflar başkan ve başkan adayı Ömer Selim Alan'a destek sözü verdiler yaptığı hizmetleri beğendiklerini ifade ettiler.

Ömer Selim Alan'ın ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bennur Özübek, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda Partili topluluğu da eşlik etti.

Muhabir: Ercan Demir