2024 yerel seçimler öncesinde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yaptığı program kapsamında 19 mahalleyi gezerek mahallelerdeki eksikleri tespit ediyor, devam eden çalışmaları yerinde inceleyip talimatlar veriyor.
Başkan Alan beraberinde teknik ekip, belediye meclis üyeleri ile birlikte İnağzı Mahallesi'ni ziyaret etti.
İnağzı Mahallesi Muhtarı Mustafa Hamzaçebi'den mahallenin durumu hakkında bilgi alan başkan Dr. Ömer Selim Alan mahallede devam eden çalışmalarla ilgili de incelemeler yaptı.
Vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet edip dertlerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Alan mahalledeki tüm sorunların tek tek çözüleceği mesajını verdi.
BAŞKAN ALAN MAHALLE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim İnağzı gezisi ile ilgili şunları söyledi: "İnağzı Mahallemizde mahalle muhtarımız, belediye meclis üyelerimiz ve teknik ekibimizle birlikte halihazırda devam eden ve plânladığımız çalışmalarımızı yerinde inceledik.
Aynı zamanda Garaj Amirliğimizde görev yapan mesai arkadaşlarımızı da ziyaret ettik, çalışmalarında kolaylıklar diledik. 
Teknik incelemelerimiz esnasında güzel yüzleri ve hoş sohbetleri ile bizleri karşılayan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.  Hemşehrilerimizden aldığımız güç ile Zonguldak için…" 
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Metin Özden