Bu tip iddialara gülüp geçtiğini ifade eden Başkan Ömer Selim Alan, "Oteli bulursanız bana da söyleyin de  bende en azından bir gün gelip havuz sefası yapayım." şeklinde konuştu.

Başkan Alan gazetecilerin iddialarla ilgili sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Otellerimiz varmış. Şimdi arkadaşlar 2 tane otelimiz olduğu  dedikoduları bizim de kulağımıza geliyor. Yazılı, görsel basında. Halkımız da okuyup bize bunları soruyor. Ben de buradan şöyle bir söylemde bulunuyorum. Başta değerli basın mensubu olmak üzere bütün halkımız davetli. Bodrum'da ve Side'de otelimiz olduğunu söylüyorlar. Bir hafta bütün vatandaşlarımıza ücretsiz. Ama Oteli bulursanız bana da söyleyin. En azından bir gün ben de gelip havuz sefası yapayım. Aynı hurda işi olduğu gibi nedense bütün belediye başkanlarına bir oteli var, yakıştırması yapılıyor. Hani başka bir mekan söylenebilir işte şusu var busu vardır ama nedense bir otel hassasiyetimiz var Zonguldak'ta 
Özellikle belediye başkanlarımıza böyle bir yakıştırma yapılıyor. Ne diyeyim arkadaşlar? Keşke olsa da sizleri de misafir etsem. Bir değil iki taneymiş hatta. Arkadaşlarımıza bunu yazan, çizen, konuşanlara ricamız oteli bulursanız, bana da bir konum atsınlar. Ben de gidip otelim nerede bir görmek istiyorum"

Kaynak: Ercan Demir