Cumhur İttifakı'nın Zonguldak Belediye Başkan Adayı olan Ömer Selim Alan için aday tanıtım töreni düzenlendi.
Alaborina'da düzenlenen aday tanıtım törenine; AK Parti Zonguldak milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve AK Parti Merkezi İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız katıldı. 
Yüzlerce partilinin önünde Cumhur ittifakı yöneticileri gövde gösterisi yaparak, kürsüde önemli açıklamalarda bulundular. 
Ömer Selim Alan topluluğa karşı yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Alan, yüzde 60 ile seçimi kazanacaklarını belirterek şunları söyledi;
" 2019'da İnandık başardık. Sahada gezerken çok ilginç bir şekilde bütün mahallelerde tüm vatandaşlarımız bize sadece şunu söylediler. Hepiniz de benle beraber şahit oldunuz. Başkanım hiçbir şey istemiyoruz. Sadece yollarımızı yap dediler. Sadece bunu duydu. Niye? Kıymetli hemşirelerim Değerli dava arkadaşlarım inanın on yıl boyunca bizi bir el arabası asfalta mahkum ettiler. Cumhuriyetimizin ilk vilayet Emeğin başkenti Karaelmas Diyarı olarak biz bunu hak etmiyorduk. Vatandaşta hak etmediğini daha iyilerini hak ettiğini daha iyilerini istediğini 19'da 2019 yılında bizlere teveccüh göstererek göstermiş oldu. Ne yaptık hemen kolları sıvadık. Açıkladığımız ayakları yere basan 5-6 tane projemiz vardı. Çok uçuk kaçık hayali projeler açıklamamıştık. Bunları da nasıl yapacağımızı nasıl edeceğimizi anlatmıştık. Gene siz değerli teşkilat mensuplarının aldığım güvenle Sizden aldığım heyecanla cumhurbaşkanımıza söz vermiştik. Ne demiştik? 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanı haritaya baktığınız zaman zonguldak'ımızı kırmızı görmeyeceksiniz. Sarı göreceksiniz. Yüzümüzü kızartmayacak demiştik demedik mi arkadaşlar? 4 Mart'tta da söyledik Zonguldak'ımıza geldiğinde hamdolsun. Yüzümüz kızarmadı. 3 dönem diye yola çıkmıştı. Gerçekten Zonguldak'ımızda beklentimizin çok çok gerisinde beklediğimizden çok daha kötü bir belediyecilikle karşılaştı. Görevi devralırken mevcut Belediye Başkanı bana devrederken altyapı ile ilgili sorun yok demişti. Şunlar bunlar demişti ama bir baktı ki aldığımız belediye anlatılandan çok daha farklı tabii yola koyulduk. O zamanki belediye milletvekillerimiz olsun. İl başkanımız Mustafa Bey gene ilçe başkanımızdı koşturduk projeleri Tabii önce kime gittik? Bu davanın kurucusu genel başkanımız en büyük dayanağımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gittik. Değerli arkadaşlar iki tane il 2019'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ak partimize geçti. Giresun ve Zonguldak ve biz Zonguldak olarak ittifaksız aldık. Tabii ki bu çok değerliydi. Cumhurbaşkanımız ne istiyorsak Bizlere her zaman olduğu gibi hiç kırmadı hizmetleri Ben konuşurken bir anda yansıda görüyorsunuz. Tek tek Anlatmaya kalksam çok zaman geçer ama Sizler zaten bunları hem biliyorsunuz. Hem yaşıyorsunuz ama şimdi bizim bu yaptıklarımızı ne yapmamız lazım? Kapı kapı gezip sıkmadık el bırakmayıp bütün hemşehrilerimize 19 mahallede anlatmamız lazım."

Kaynak: Ercan Demir