Gazetecilere açıklama yapan Başkan ve Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, Zonguldak için 6 tane süper proje hazırlandığını ve 24 Şubat Cumartesi günü lansmanının yapılacağını  söyledi.

Başkan Ömer Selim olan 7 Mart'ta belediye sinemasının 16 Mart'ta ise ElmasPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışının yapılacağı müjdesini de vererek şunları ifade etti.

"HEM PROJELERİMİZİ LANSMANINI YAPACAĞIZ HEM DE MECLİS ÜYELERİMİZİ TANITACAĞIZ"


"Dün akşam il başkanımız, ilçe başkanımızla projeleri yeniden değerlendirdik. Seyrederken bile heyecanlandık. Üzerinde çalıştığımız, aylardır çalıştığımız Zonguldak'ımızın, insanımızın hayal ettiği projeleri inşallah 24 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'de  vatandaşlarıma lansman yapmak kaydıyla paylaşacağız. Hem de meclis üyelerimizi tanıtacağız. İnşallah ondan sonra da zaten hem sizlerin vasıtasıyla hem de sosyal medya hesaplarımızda hem insanlarımızla paylaşacağız hem de anlatmaya başlayacağız. 


"GÖKTEKİ YILDIZLARI DEĞİL AYAĞI YERE BASAN PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

6 tane projemiz var. Daha önce de biliyorsunuz geçen dönemde. 5 taneydi. Öyle Gökteki Yıldızları vaat etmeden, ayağı yere basan ve vatandaşımızın yüzünde tebessüm gülümseme uyandıracak projelerimiz olacak. İnşallah bütün halkımızı 24 Şubat  Cumartesi günü saat 14.00'de Dedeman Hotel'deki lansman programına davet ediyoruz. 


"7 MART'TA BELEDİYE SİNEMASINI HİZMETE AÇIYORUZ"


İnşallah 7 Mart'ta da beklediğimiz Belediye sinemasını 11 yıl üzerine açıyoruz. İnanın heyecan içerisindeyiz.
içeride otururken arkadaşlar son görüntülerini attılar.
Biz vatandaşlarımız için orayı hazırlıyoruz. Oranın bizim insanımıza ne kadar değerli olduğunu, maneviyatı olduğunu çok iyi bilenlerdeniz.
10 Yıl sonra inşallah Zonguldak'ımız gene belediye sinemasına kavuşacak. 

"SADECE SİNEMA SALONU OLMAYACAK DEVLET TİYATROLARI DA GELECEK. NİKAHLAR BURADA KIYILACAK MECLİS TOPLANTISINI BURADA YAPACAĞIZ"

Ama daha önce de söylediğim gibi sadece bir sinema salonu olmayacak. Devlet tiyatrolarımız da gelecek inşallah. Sunumlar yapacağız. Çok amaçlı bir sauna olacak. İnşallah nikahlar kıyacağız orada. İnşallah meclis toplantılarımızı yapacağız. Halkımızla iç içe beraber Çok güzel bir hazırlık var. Gece gündüz arkadaşlarımız çalışıyor. Emeği geçiyor hepsinin. Hepsine teşekkür ediyoruz. 7 Mart'ta inşallah halkımızla beraber güzel bir açılış yapacağız. 


"16 MART'TA ELMAS PARKI AÇIYORUZ"

16 Mart'ta inşallah Elmas Parkı açacağız. Arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyorlar. Dükkanlarını hazır hale getiriyorlar 16 Mart Cumartesi gününe inşallah hep beraber Zonguldak'ın teknolojik anlamda, mimari anlamda, teknik anlamda ve depreme dayanıklılık anlamındaki en sağlam, en güçlü binasını, 3 kat biliyorsunuz ticarethane, 4. katta mesken olmak üzere Elmas Park Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni 16 Mart'ta gene inşallah hep beraber vatandaşlarımızla beraber açılışını yapacağız. 

"REKOR OYLA SEÇİMLERİ ALACAĞIZ"

Biz ilçe başkanımız, meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber hep sahadayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız sağ olsunlar. Sürekli sahadayız. Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Cumhur İttifakı'ndaki bileşenlerimiz, il başkanımız, ilçe başkanımız sağ olsunlar herkes çalışmalarına devam ediyor. İnşallah dediğimiz gibi Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutup rekor oyla Zonguldak'ımız tekrar alacağız. Sonra da kaldığımız yerde hizmetlere koşar adım devam edeceğiz. 


"1 NİSAN SABAHI YENİ ZONGULDAK KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEK"

Bugün de bu kapsamda il genel meclis başkanımızı ve Ziyaret ettik. Genel sekreterimiz, il genel meclisi başkanımız sağ olsunlar bizlere eşlik ettiler. Buradaki arkadaşlarımızla, mesai arkadaşlarımızla sohbet ettik. Hep birlikte yeni Zonguldak diye çıktığımız yolculuğun ikinci aşamasına geldik. Biz bu yolculuğa devam etmek istiyoruz. O yüzden de onlardan destek istedik. İnşallah Göreceksiniz. 1 Nisan sabahı Zonguldak için yeni Zonguldak kaldığı yerden hızla devam edecek. 

"BİR HAYALİMİZ VAR, BÜYÜKŞEHİR OLMAK! BELEDİYE BİNASI'NINDA ÇOK GÜZEL OLMASI"

Tabii ki hayalimiz, hedefimiz, isteriz ki Büyükşehir olalım. Bu anlamda daha güzel bir belediye binamız olsun. Ama tabii bunların hepsini artık Seçimden sonra oturup arkadaşlarımız istişare edeceğiz. İl başkanımız, ilçe başkanımız, milletvekillerimiz Sayın Valimiz, siyasi irade ve bürokrasi bürokratik irade olarak bir araya geleceğiz, konuşacağız. 

"VALİLİK BİNASINI KENT MEYDANI YAPACAĞIZ"

Tabii herkes Zonguldak'ta şöyle diyor, 3 tane binamız var ne yazık ki, görüntü anlamında. Vatandaşlarımızı Çoğunun memnun olmadığını biliyoruz. Bunların birincisi ne yazık ki on iki katlı iş merkezi. Bize çünkü çok talep geliyor bununla ilgili. İkincisi valilik binamız, üçüncüsü de belediye binamız. Bu sıralama değişebilir. Bizim bir hayalimiz var. İnşallah 24 Şubat'ta göreceksiniz. Kent meydanı düşünüyoruz. Sayın Valimizle de görüştük. İnşallah oraya bir kent meydanı yapacağız.

"12 KATLI İŞ MERKEZİ İLE İLGİLİ BİR TALEP GELİRSE DEĞERLENDİRECEĞİZ"

12 katlı iş merkezi ile ilgili talebin olması durumunda değerlendireceklerini ifade eden başkan ve başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan şunları söyledi;

"İlerleyen zamanda 12 katlı iş merkezi malum eskiden belediyemizindi ama Cumhuriyet Halk Partisi döneminde vatandaşlarımıza satıldı. Yarın oradaki inşallah proje hayata geçince Merkez Çarşısı ilerleyen zamanlarda orayla ilgili bir talep gelirse değerlendirilir. Çünkü ben inanıyorum ki oradaki arkadaşlarımız da bundan rahatsız. Vatandaşlarımız gibi. Ticaretlerini daha iyi şartlarda yapmak isterler. Tabii şu an bunun için benim bir şey söyleme yetkim yok. Benim haddime de değil. Tapulu yerleri. Ama bir teklif geldiği zaman biz değerlendiririz. Çünkü Zonguldak'ımızı güzelleştirmek istiyoruz. Onların da bu dönemde Talepleri olursa değerlendiririz ama belediyeyle ilgili de benim bir niyetim var. Ama şu an tabii net bir şey söyleyemiyorum. Seçimi aldıktan sonra inşallah beraber değerlendiririz. Güzel bir büyükşehire yakışır. Yeni Zonguldak'a yakışır bir belediye hizmet binası neden olmasın? "

Muhabir: Ercan Demir