Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan adliyenin oraya umumi tuvalet konusunda da müjdeli haber verdi.
Umumi tuvaletin yapımının devam ettiğini ve bir haftaya kadar tamamlanarak hizmete gireceğini belirten Başkan Ömer Selim Alan şunları söyledi:
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kent merkezinin önemli sorunlarından biri olan "umumi tuvalet" konusunda müjdeyi verdi. 
Alan, Adliye Binası mevkiindeki yürüyüş yoluna umumi tuvalet yapılacağını söyleyerek tuvaletin bir haftaya kadar tamamlanacağını söyledi.
Başkan Ömer Selim Alan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde; 
"Tuvalet tamamlanmak üzere. . Dün firma geldi, bağlantıları yapılıyor. 2-3 gün sonra tamamlanacak.
Orası da biliyorsunuz bütün insanlarımızın özellikle dışarıdan gelen misafirlerimizin de çok rağbet gösteriyor. Liman arkasına gidiyorlar, Liman arkasında bir çay içiyorlar, Mendireğin oraya bir yürüyorlar
Kısacası hepinizin çok sevdiği liman arkası mevkiinde halkımızın bu yönde bir talebi oldu. Oradaki esnaflarımızın da. İnşallah onu da gerçekleştiriyoruz. Hayrullah Tıfıl Parkı'nı sizlerle beraber açmıştık. Onun az ilerisinde engellerimizin, hanımefendilerin, beyefendilerin kullanabileceği çoluk çocuk herkesin kullanabileceği ücretsiz bir tuvalet hizmeti inşallah bir haftaya kadar tamamlanacak.  inşallah. Memleketimizin, insanımızın hizmetinde olacak"

(Haber: Ercan Demir)