Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Lavuar Alanı Projesi ve Fener Rekreasyon Yenileme proje ihalelerinin bugün gerçekleştirildiği müjdesini verdi. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan sosyal medya hesabından Fener semtinde yaptığı videolu paylaşımda müjdeli haberleri şu şekilde açıkladı;
 “ Bugün Zonguldak'ımızın en güzide değerlerinden biri olan Fener'deyiz. Bugün üç tane sevindirici haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

FENER'DEKİ ATIL HALDE DURAN ÇAY BAHÇESİ TTK'YA KİRALANDI
Hemen arkamda gördüğünüz yıllardır atıl olan çay bahçemizi Türkiye Taşkömürü Kurumu'na  kiralamak kaydıyla inşallah bir ay içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Tekrar bütün hemşerilerimiz, Zonguldak'ımıza dışarıdan gelen gurbetçilerimiz, misafirlerimiz eşsiz manzaralar, bu eşsiz doğal güzellikte Zonguldak'ımızın göz bebeği fenerimizde, çay kahve, soğuk içeceklerden faydalanacak dondurma yiyebilecek. Vatandaşlarımızın nefes alacağı bir mekanı daha inşallah Zonguldak Belediyesi, Çay Bahçesi adı altında bir ay içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

FENER REKREASYON VE YENİLEME PROJE İHALESİNİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRDİK
Ayrıca bugün Fener, rekreasyon ve yenileme çalışmalarıyla ilgili ihalemizi de Zonguldak Belediye’mizde gerçekleştirdik. Şu an firmanın evrakları inceleniyor. İnşallah en kısa zamanda da teslim yaparak Zonguldak'ımızın göz bebeği, Fener'imizin A'dan Z'ye alt yapısıyla, üstyapısıyla, insanımıza yakışır şekilde en kısa zamanda Zonguldaklı hemşerilerimin hizmetine sunacağız.

ANKARA'DA TOKİ TARAFINDAN LAVUAR ALANI PROJESİ YAPILDI
Son olarak da malum lavuar alanı hepimizin sabırsızlıkla beklediği lavuar alanı ihalemiz bugün Ankara'da TOKİ'de gerçekleştirildi. Firmanın evrakları inceleniyor. İnşallah en kısa zamanda da yetkililer bizlere müjdeli haberi verirler ve bismillah deyip oraya da kazmayı vurup seçime kadar yıllardır hep beklediğimiz Zonguldak'ımıza yakışır, yaraşır, lavuar alanı projemizde Zonguldak'ımızın hizmetinde olacak. Bu güzel haberleri sizlerle paylaşmak için bugün Fener'deydik. Hepinize iyi günler diliyorum. İnşallah bu eserlerimiz artarak devam edecek.”

(Haber Merkezi)