Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, dün düzenlediği basın toplantısında Zonguldak Belediye Başkanı ve Belediye çalışmalarını çok sert sözlerle eleştirdi.
Necdet Sarı, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ı belediyeyi yeterince yönetememekle itham etti.
Necdet Sarı, Zonguldak Belediyesi’nin kendi başına yapabilecek kapasitesi olmadığını, Belediye Başkanının da göreve borç alarak başladığını, Merkez ilçe olarak Zonguldak Belediyesi’nin çalışmalarını görmediklerini, daha çok TOKİ tarafından yapılan çalışmaları gördüklerini, Belediye Başkanımızın biraz daha aktif olmasını istediklerini, Zonguldak Belediyesi’nin yollarda plansız çalışma yaptığını, kısaca belediyeyi yönetenlerin olaylara çok hakim olmadığı gibi eleştirilerde bulundu.

Bu bakış açısını biraz değerlendirelim isterseniz
Şimdi burada kriter ne olmalıdır
Bu hizmetin Zonguldak Belediyesi tarafından yapılması
Ya da 
Zonguldak Belediye başkanının iktidarın gücünü kullanarak TOKİ’ye yaptırtması
Sonuçta hizmet yapılıyor mu yapılmıyor mu
Kıstasımız burada ne olmalı

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın önüde 2.5 yıl gibi uzun bir zaman daha var. 
Projelerin tamamlanmasıyla birlikte Zonguldak’ın çehresi değişecektir elbette.


**

BAŞIM SAĞ OLSUN
Evet başım sağ olsun
Çünkü kanser tedavisi görmekte olan gönül teyzem vefat eti
Kendimi dünya iyisi bir insandı
Cenazesi bugün (Perşembe) Kilimli Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazın ardından Zonguldak asri mezarlığında toprağa verilecek
Allah gani gani rahmet eylesin

**
TEVAZU ÜZERİNE 
Adamın biri kötü yoldan para elde eder ve bir inek alır. Daha sonra bundan çok pişman olur ve bunu iyi bir şeye çevirmek için bu ineği Hacı Bektaşi Veli'nin dergahına bağışlamayı düşünür. Dergahlar o zamanlar aş evi şeklinde de kullanılan yerlerdi.
Adam Hacı Bektaşi Veli'nin dergahına gider ve olanları anlatır. İneği dergaha bağışlamak istediğini söyler. Hacı Bektaşi Veli helal olmadığını söyleyerek kurbanı istemez.
Bunu duyan adam ineğini alır ve Mevlevi dergahına gider. Aynı şeyleri Mevlana'ya da anlatır. Mevlana ise büyük bir hoşgörü ile ineği kabul eder. Adam durumu Hacı Bektaşi Veli'ye de anlattığını. Fakat onun ineği kabul etmediğini söyler. Bunun üzerine Mevlana şöyle yanıt verir.
-Biz karga isek Hacı Bektaşi Veli şahindir. Bizim konduğumuz leşe o konmaz. Bu nedenle de biz bu hediyeyi kabul etsek de o kabul etmez.
Adam bunun üzerine tekrar Hacı Bektaşi Veli'nin dergahına gider. Durumu anlatır. Kendisinin kabul etmediği ineği Mevlana'nın kabul ettiğini söyler. Hacı Bektaşi Veli ise şöyle yanıt verir:
-Bizim gönlümüz su birikintisi iken Mevlana'nın ki bir okyanustur. Bu sebeple bir damla ile bizim gönlümüz kirlenir fakat onun gönlü kirlenmez. Bu sebeple Mevlana senin hediyeni kabul etti der.