Ataması Ankara'ya çıkan Züleyha Aldoğan'ın yerine Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Osman Bozkan Zonguldak'a borcunu ödemeye geldiğini söyledi.
Zonguldak'ta evlendiğini, Zonguldak'ta çocuk sahibi olduğunu belirten Osman Bozkan 14 yıl yaşadığı kentte borcunu ödemek için geldiğini söyledi.
"ZONGULDAK'A BORCUMU ÖDEYECEĞİM"
Osman Bozkan yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Zonguldak'da görev yaparken herkesin desteğini isteğine ihtiyacımız olacaktır. Zira her evle ilgiliyiz. Her evde çocuk var. Bir öğretmen var. Bir müdür var. Ya da bunlarla ilgili birisi var hemşerilerimizden sizlerden her zaman destek isteyeceğiz. Ancak göreve yeni başladık. Kurum tespiti, değerlendirme, düzeltme, geliştirmedir. Zonguldak'a geçmişte olduğu gibi ben hayırlı hizmetlerle yad etmek, dua almak için geldik. Bundan başka bir amacımız yok. Ben bu şehirde evlendim, bu şehirde çocuk sahibi oldum. Zor günlerimde arkadaşlarım yanımdaydı. Benim bu şehre borcum var. Onun için bu teklif geldiğimde bir dakika düşünmedim. gece gündüz çalışacağız. Tüm paydaşlarımız da değerlendireceğiz. Burada herkesi eşit mesafede eşit uzakta olacağız. Ilkeli olacağız. Şu andaki Cumhurbaşkanımız, Bakanlığımız ve bakanlıklarımızın ilkeleri doğrultusunda en güzeline getirmeye çalışacağız. Ülkemiz için çalışacağız" 
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz