CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Bu hizmet bayramı olacak. Cumhuriyet Halk Partisi ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile Zonguldak'ta hizmet kervanı başlayacak” dedi.

Zonguldak Belediye meclis üyeleriyle birlikte sahil kafede bir araya gelen Osman Zaimoğlu önemli açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:


“Öncelikle Zonguldak‘ın  değerli halkına, seçmenlerimize, komşu dostlarımıza, akrabalarımıza, hemşehrilerimizin tamamının mübarek Ramazan bayramını cani gönülden kutluyorum. Cenab-ı Allah'tan aileleriyle, sevgilileriyle güzel bir bayram diliyorum. Birincisi seçim sebebiyle bir bayram yaşadıklarında ikincisi de mübarek Ramazan bayramı ile birlikteyiz. Birincisi tabi halka açık bir partiyiz. Halkla olan bir partiyiz. Halka açık bir partiyiz. Halkın  içindeyiz bayramda. Dostlarla geziyoruz. Vatandaşımızla sokakta yürüyüyoruz. Seçimde vatandaşımızı önemsemedik. Seçimlerden sonra da önemsiyoruz. Dolayısıyla böyle umum açık yerlerde, sosyal alanlarda bayramlaşma gibi bir durum oluyor. Bunlarlada son derece mutluyuz. Önümüzdeki günlerde Zoguldak bir başka bayramı yaşayacak. 

Bu hizmet bayramı olacak. Cumhuriyet Halk Partisi ve  Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem  ile Zonguldak'ta gö hizmet kervanı başlayacak. 

Bu insanlara çok güzel projelerle beraber daha yaşanılabilir bir Zonguldak'ı getirecek. Bunun da çalışmaları bayramdan sonra başlayacak. Bu sebeple bütün değerli halkımıza hem seçim nedeniyle hem bayram nedeniyle ayrı ayrı şükranlarımı ve  minnetlerimi sunuyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Muhabir: Ercan Demir