Zonguldak'ta Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden  (KOBDER) üyeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kırşehir'de Otizmli Bireyler ve Aileler için düzenlenen Ahi Evran kampına katıldı.

Kampa Zonguldak'tan Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hatice Çevik ve otizmli bireyler ve ailelere katılarak tatil yapma imkanı buldular 

KOBDER Başkan Yardımcısı Hatice Çevik, "Gençlik ve Spor bakanlığımız her yıl otizmli bireylere ve ailelerine yönelik kamp düzenliyor Kırşehşr'de de otizm bireyler ve aileler için kamp düzenleniyor Bundan dolayı bakanlığımıza teşekkür ediyoruz.
Bilindiği gibi aileler otizmli çocuklarına bakarken gerçekten çok büyük zorluklar çekiyorlar devletimiz de aileleri çocuklarıyla beraber tatil yapma fırsatı dinlenme fırsatı sunuyor Bundan dolayı çok mutluyuz. Kampta çocuklarımız çok güzel eğleniyorlar aileleriyle birlikte eğlenceler düzenleniyorlar Ebru sanatını icra etmeye çalışıyorlar çeşitli aktivitelere katılıyorlar. Hem otizmli bireyler hem de aileler için gerçekten çok güzel bir tatil ve kamp yapma imkanı sağlanıyor."dedi.

Kaynak: Ercan Demir