14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Memleket Partisi'nin Almanya'dan Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterdiği Özkan Yağcı, seçim sürecinde kendisine iletilen ihtiyaçlar konusunda verdiği sözleri unutmadı.28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Zonguldak'ta en popüler milletvekili adayları arasında bulunan ve seçime çok kısa süre kala sahaya çıkmasına rağmen toplumla diyalog ve iletişim bakımından önde gelen siyasetçiler arasında yer alan Özkan Yağcı, seçim çalışmaları sırasında kullandığı temiz dil ve projeleri ile gündem oluşturmuştu.

Seçimlerin ardından Almanya'ya dönen Özkan Yağcı, seçim sürecinde verdiği sözleri unutmadı. 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Özkan Yağcı'nın seçim çalışmaları sırasında kendisinden talep edilen yatağa bağlı hastalar için kullanılan hasta malzemelerini temin edip, bır TIR dolusu malzemeyi Zonguldak'a göndermek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Konuyla ilgili Yeni Adım'ın sorusunu yanıtlayan Özkan Yağcı, " Kendimiz gurbette olmakla birlikte yüreğimiz her zaman Zonguldak'ta atıyor. Seçim sürecinde Zonguldak halkından gördüğüm ilgi ve yakınlığa çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte özellikle yatağa bağımlı hasta vatandaşlarımız için talepler oldu. Ben de kendilerine söz verdim. Bu konuda hazırlık yapıyoruz, en kısa sürede bir TIR dolusu hasta malzemesini Zonguldak'ta ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştıracağız.

Bu vesile ile saygıdeğer Zonguldak halkının, milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, nice güzel bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)