İYİ Parti Merkez ilçe'nin 32 kişilik asil ve 32 kişilik yedek yönetimi olmak üzere 64 kişi hem görevlerinden hem de üyeliklerinden istifa ettiler.

Merkez ilçe başkanı Dilay Küçük yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında 2017'den beri yürüttüğü görevlerinde hedefe ulaşamamanın üzüntüsü içerisinde olduğunu belirtecek şunları söyledi:

"HER BİTİŞ BİR BAŞLANGIÇTIR"

"Tüm iyi niyetimizle 25 Ekim 2017'denn bugüne kadar hiçbir makam, mevki, beklentisi olmadan derdimiz millet, derdimiz memleket diyerek çıktığımız bu yolda Hedeflerimize gerek görüş, gerekse fikir ayrıntılarından dolayı ulaşamamamızın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bugün yola çıktığımız arkadaşlarımla beraber son dönemde yaptığımız toplantılar ve istişareler sonucunda İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve yönetimimizin sürdürdüğü görevlerden gördüğümüz lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayız. 
Bir Zonguldak sevdalısı olarak kıymetli hemşehrilerimizin bize verdiği destek ve inançlarından dolayı teşekkür ederiz. Kurulduğumuz kurulduğumuz günden bu yana bilerek ya da bilmeyerek kırdığım tüm dava arkadaşlarımdan özür diliyor, haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Varsa benim hakkım helali hoş olsun Bugüne kadar siz değerli basın mensuplarımızın verdiği desteklerden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum. Varsa hakkın benden yana helal olsun. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Sağ olun, var olun. Allah'a emanet olun"
(HABER -ERCAN DEMİR)

Editör: Oğulcan Öz