İsmi Zonguldak ile özdeşleşen ve Karaoğlan lakaplı merhum Bülent Ecevit'in büstünün Zonguldak'a dikilmesi istendi.

Ecevitçi Düşünce Platformu Başkanı Pekcan Günaslan, şehrimizin Ankara giriş istikametinde bulunan şu anda da çalışması devam eden Köprülü kavşak mevkiinin Bülent Ecevit Caddesi olduğuna dikkat çeken Ecevitçi Düşünce Platformu Başkanı Pekcan Günarslan, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a seslenerek şunları ifade etti:
"Şimdi bu yeni yapılan eski Nergis Parkı'nın olduğu alan  Bülent Ecevit Caddesi'min olduğu yer. Köprülü kavşağın yapıldığı yere merhum Başbakanımız Sayın Merhum Bülent Ecevit, Karaoğlan lakabıyla anılan Sayın Eski başbakanımızın büstünün dikilmesini, Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve Sayın Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan''dan talep ediyoruz. 
Biz Ecevitçi düşünce Platformu olarak zamanında Zonguldak'tan da milletvekilliği yapan ve Zonguldak'a da birçok faydası bulun Merhum Bülent Ecevit'imizin heykelini, dikilmesini talep ediyoruz. Bu da yerinde bir karar olduğunu düşünüyoruz ve bunu da Zonguldak halkının saygı duyacağı bir fikir olduğunu düşünüyoruz.
Ayrıca bunun da Türkiye'de birçok örnekleri var. Bu örnekler göz önüne alınarak şehrimizi giriş tarafına doğru sayın Ecevit'imizin heykelini dikmesini istiyoruz.
Gerekirse bütün yapımı konusunda Biz de katkıda bulunabiliriz.
Bu talebimiz bu talebimiz gerçekleşirse bundan çok büyük bir memnuniyet duyarız.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz