İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in açıklamasında ki ilginç detaya dikkat çekmek istiyorum.
Ancak öncesinde ise evinde karantina altında olan ve Covid-19 tedavisi gören Yavuz Erkmen’e acil şifalar dileyerek yazıma başlamak istiyorum.
İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta yaşanan istifalar konusunda yazılı açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, dikkatimi çeken çok ilginç bir ifade kullandı.
Tabi ki bu istifa haberleri kamuoyunda parti hakkında ki olumsuz algıyı kırmak adına bir il başkanı olarak değerlendirme yapması ve istifalardan partinin olumsuz etkilenmediğini göstermemek için değerlendirme yapması da zaten beklenen bir şeydi.
Ancak Yavuz Erkmen açıklamasında;  “Partiye değil kişiye bağlılık gösterenlere zaten yapacak bir şey yoktur” ifadesi oldukça dikkat çikici.
E o zaman bende şunu söyleyeyim
Eğer istifa edenler Ümit Özdağ’ın peşinden gidiyorsa 
Yavuz Erkmen’de Meral Akşener’in peşinden gitmiyor mu
Yani. Erkmen’de dolayısıyla partiye değil de kişiye bağlı olmuyor mu
İkisi de aynı şeyi değil midir.
E o zaman hangisi doğru diye sormak gerekmiyor mu
Hatırlıyorum da Meral Akşener’de bir ara partisine küsmüştü ve parti dağılmanın eşiğine gelmişti.


**

COVİD-19 TESTLERİ NE KADAR GÜVENLİ

Covid-19 salgını o kadar arttı ki şaşırmamak elde değil
Malum kış sezonundayız.
Gribal enfeksiyonlarda da artış var
Ancak bir sıkıntı var
Duyuyoruz ki Grip olanlarında sonuçları pozitif çıkıyormuş. E o zaman sokaktan geçen alelade 10 kişiye test yapsanız 6-7’si pozitif çıkar. Covid--19 ile Gribin belirtileri aynı ise Türkçe tabiriyle hepimiz ayvayı yedik. Sormak istiyorum. Bu testler ne kadar güvenli. Gribal enfeksiyonlar artınca Covid-19’da mı artış gösteriyor. Grip olanlar damı covuit diye damgalanıylor. Hani hatırlar mısınız Çin’de ilk zamanlarda sokaktan geçen insanların yere düşerek can çekişirken ki görüntüleri yayınlanırdı ve tüm dünyaya korku hakim oldu. Neden bu görüntüler Çin hariç başka hiçbir yerde yaşanmadı diye merak ediyorum doğrusu. Çin’de artık insanlar maske bile takmıyor. Birde dalga geçer gibi Vohan kentinin turizm videosunu yayınlayarak dünyadan turist gelsin çağrısı yapıyorlar. 
Elbette Covid-19 tüm dünyayı etkisi altına aldı. Durum gerçekten çok ciddi ve bu ciddiyetin farkındayız. Zaten uyarılarımızı da sık sık yapıyoruz. Ancak bazı sorularda aklımızı kemirmiyor değil. 3 gün, 5 gün, bir hafta önce sapasağlam hastaneye giden insanların bir çokları bugün hayatta değil. Onlarcası, yüzlercesi, binlercesi hayatını kaybetti ve kaybetmeye de devam ediyor.
Allah’ım sen bizi koru
Nasıl bir kaosun, karmaşanın, içindeyiz ki böyle.

**


GELECEK ÇOCUKLARIMIZIN, ÇOCUKLARIMIZ İSE SİZ DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ESERİDİR.

Atatürk’ün söylediği gibi; Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.
Bir toplumun medeniyet ölçüsü öğretmene verdiği değerle eşdeğerdir. Öğretmene değer vermek ve saygı duymak hem inancımızın hem kültürümüzün gereğidir. Bir toplum öğretmene değer vermekle aslında kendi değerini ortaya koymuş olur. Çünkü öğretmenler, ifa ettikleri bu kutsi görevle toplumun geleceğini inşa ederler. Ülkemizin her köşesinde bu onurlu mesleği icra eden saygıdeğer öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri geleceğimizin teminatı evlatlarımız sayesinde Türk Milleti, daima yükselerek emin adımlarla ilerleyecektir.
Öğretmenim, sizlerin ve eğitip öğrettiğiniz öğrencileriniz sayesinde şehrimiz, ülkemiz ve Büyük Türk Milleti’nin kutlu geleceğinden hiç şüphemiz yoktur. 
Çocuklarımıza eğitim hayatlarında ve onları yetiştiren siz kıymetli öğretmenlerimize onurla yürüttüğünüz görevinizde başarılar diliyorum. 
Görevi esnasında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum