Türkmen ülkeye hizmet etmek için illaki milletvekili olunması gerekmediğini belirterek, "ister emekli, ister bürokrat ister milletvekili farketmez. Bu ülkede yaşayan herkesin enerjisini ülkesi adına harcamak mecburiyeti vardır" ifadesini kullandı.

Mevcut milletvekillerinin hizmetleri devam ettirdiğini ve ortak akılla haraket ettiklerini belirten Önceki Dönem Milletvekili Polat Türkmen, "AK Parti kongrelerinde diğer partilerde olduğu gibi karışıklık göremezsiniz" şeklinde konuştu.

Mustafa Çağlayan'in kendisine verilmiş olan il başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden kuşkusunun olmadğını belirten AK Parti Zongumldak önceki Dönem Zodnguldak Milletvekili Polat Türkmen şunları söyledi:

BU ÜLKEDE YAŞAYAN HERKESİN ENERJİSİNİ ÜLKESİ ADINA HARCAMAK MECBURİYETİ VARDIR

Mesele milletvekili olup olmama meselesi değildir. Millete karşı, devletine karşı, ülkene karşı sorumlulukların devam eder, nefes alıp verdikçe hizmet etmeye devam edersin. Kimisi milletvekili olarak devam eder, kimi bürokrat olur devam eder, kimisi emekli olur devam eder. Dolayısıyla herkesin bu ülkede enerjisini ülkesi adına harcamak mecburiyeti vardır. Biz de onu yapıyoruz. Nerede bir görev alır, nasıl olursa onu yapmaya devam edeceğiz. Ülkemiz, milletimiz adına. 

YEREL SEÇİMLERİ AK PARTİ KAZANARAK EKSİK KALAN İŞLERİ TAMAMLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Siyaset Zonguldak'ta bilindik bir şekilde devam ediyor. Bizim adımıza iyi görüyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Zonguldak'ın gayet güzel çalışmaları var. İnşallah bunları büyüterek gelecekteki seçimlerde de seçimleri kazanarak, büyüterek eksik kalan işlerimizi tamamlamaya devam edeceğiz. 

MEVCUT MİLLETVEKİLLERİMİZ HİZMETLERİ DEVAM ETTİRİYORLAR

Arkadaşlarımız daha yeni geldiler. O arada bir tatil dediğimiz hadise cereyan etti. Çünkü Mayısta yapılınca Temmuzda tatile girdiler. Bundan sonra çalışmalar parlamento tartışmaları, hizmet çalışmaları devam ediyor. Bir tanesi zaten ikinci dönemi Ahmet Bey. Diğerleri birinci dönem ama hepsi partiyi bilen, Türkiye'yi bilen, yöresini bilen insanlar. Daha doğrusu biz ortak akılla hareket eden bir partiyiz. Allah nasip ederse hizmetlerin devamını gideceklerdir. 

AK PARTİ KONGRELERİNDE DİĞER PARTİLERDE OLDUĞU GİBİ KARIŞIKLIK GÖREMEZSİNİZ
 
Dünyada, dünya kadar çatlak sesler çıkıyor. Dünyayı görüyorsunuz. İnsanın olduğu her yerde bunlar doğaldır. Ama bunlar içte olan noterlerdir. Odur budur. Hepsi neticede siyaset veyahut ne  için yapılır? Millete hizmet için yapılır. Aynı noktaya gelirler. Ufak tefek olaylar olur insanın olduğu yerde dedim ama bizim AK Parti'de böyle diğer partiler gibi karışıklık, sıkıntı, kongrelerinde masa ve sandalyenin havada uçuştuğunu göremezssiniz
Aile içerisinde bunlar olabilir Yanlış anlaşılmalar olabilir. Diyalogsuzluklardan kaynaklanabilir. Bunların hepsi düzelir çünkü hizmettir. Bütün halinde ortak aklı koyacak arkadaşlarımızla hepimiz hizmet edeceğiz milletimize. 

MUSTAFA ÇAĞLAYAN KENDİSİNE VERİLMİŞ OLAN İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEKTİR

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan önceki seçimlerde en büyük performansı gösteren hepimizi çalıştıran birlikte görev yaptığımız arkadaşımızdır. Kendisine verilmiş olan görev vardır. O görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. 

Kaynak: Ercan Demir