Terzi şunları söyledi “ Yönetim olarak her türlü destek takıma gösterildi. Gerekli yerlere, gerekli oyuncular alındı. Belediye Başkanımız ve yönetimimiz takımın yanında. Bize büyük bir güç veriyorlar. 22 yıllık bir hasret var. Şehirde bunun heyecanı var. Bu heyecanı hep beraber bitireceğiz. Profesyonel lige herkesin desteği ile çıkacağız. " ifadelerini kullandı.
 
TEKNİK DİREKTÖR TERZİ; BU MÜCADELENİN İÇİNDE BİZ DE VARIZ
 Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü Cahit Terzi sezon öncesi yaptığı açıklamada, " Hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde 10 günlük, arkasından 11 günlük bir kamp ile başladık. Bu sürede 7 tane hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi görerek, gerekli yerlere takviyeler yaptık. Zaten hazırlık maçlarının amacı da buydu. Tabi çalışmalar güzel gidiyor. Fikstürü bekliyoruz. Nasıl başlayacağız, bunu hep beraber göreceğiz. Ankara grubu sert bir grup, Eskişehir de var. Ama bu mücadelenin içinde biz de varız. Ben rakip olarak İstanbul, Ankara, İzmir grubu hiç fark etmez, önemli olan bizim takımımızın iyi olması. Ben bu anlamda, takımımıza güveniyorum. Taraftara güveniyorum. Yöneticilerimize güveniyorum. Ve bütün arzumuz o sene bu sene olacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Zaten benim böyle bir inancım olmasa burada işim olmaz. Bir sürü takım talepleri, çalışma talepleri oldu. Benim burada Ereğli’yi seçmemin nedeni buydu. Çünkü; şampiyonluğa hazır, en güçlü şehir Ereğli olarak gördüm. Ve inandığım için buraya geldim. Benim taraftarlardan istediğim, hep yapıcı olsunlar, futbolcuları desteklesinler, öyle her yazılan çizilen şeylere inanmasınlar. Biz, futbolcular ile birlikte 24 saat beraberiz. Bu işi en güzel, en yakın yaşayan bizleriz. Onlar bize inansın, takımımız çok güzel yolda. Ben taraftarların maçlarda gerekli notu vereceğine biliyorum ve inanıyorum. Çünkü onların gözünde, onların verdiği kararlar da bizim için önemli. Art niyetli insanlar olabilir, kötü insanlar olabilir. Bunlar bizi yolumuzdan döndürmeyecek, bizi daha çok kamçılayacak ve daha çok motive edecek. Ve sezon sonu başarıyı hep birlikte kutlayıp, kupayı Ereğli’ye getireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
TEKİNK DİREKTÖR TERZİ’DEN ŞAMPİYONLUK İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI
 Sözlerine şampiyonluk için birlik ve beraberlik çağrısı ile devam eden Terzi; “Şampiyonlukta en büyük etken, birincisi yönetimdir. Yönetim gerekli her şeyi, her desteği, her imkânı futbolculara sağlar. Bu konuda yönetim, üstüne düşen görevi yaptı. Bizler de teknik ekip de elimizden geldiği kadar, takımı derleyip toparlayıp, güzel bir takım yaptık. Üçüncü ana etken; taraftar… Taraftarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Maç 90 dakika. Hakemin son düdüğüne kadar bizi destekleyeceklerine inanıyorum. Ereğli halkı bilinçli bir halktır. Öyle diğer şehirlerde ki gibi vur kır, küfür gibi sözleri söyleyen taraftarı olan takım değiliz. Gerçekten olgun, iyi oynayanı alkışlayan, maçın sonuna kadar takımını destekleyen bir taraftar grubumuz var. Ben bunu biliyorum. Ve böyle olmasını diliyorum.”
 
BU TAKIMIN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANIYORUM
 Lig uzun bir maraton, ligde ufak tefek kayıplar olacak, başarılar olacak. Krizleri iyi hep beraber yönetmemiz gerekiyor. Yönetim, taraftar, teknik ekip, futbolcular bu kriz anlarını iyi yönetirsek hep beraber, ben bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. Sabırlı davranmamız lazım. Ben Bal Ligi’nde hem Zonguldakspor, hem Orduspor’u profesyonel lige çıkardım. Şampiyonluğu yaşadık. Kilimlispor’da profesyonel ligde, 2.lige çıkardık. O zaman taraftar ve yönetimin kaynaşması ve birlikte olması çok güç verdi. Ve şampiyonluklar yaşadık. Onun için burada da 22 yıllık hasreti ben sonlandıracağımıza inanıyorum. Kendimize güveniyoruz. Taraftarımıza güveniyoruz. Yönetimimize ve Başkanımız Halil Posbıyık’a güveniyoruz. Bu konuda gerçekten Ereğli halkı güçlü. Bizi yönetebilecek düzeyde. Hem yönetimimiz, hem taraftarımız sabırlı olalım. 90 dakika hakemin son düdüğünü bekleyelim. Şampiyon olmak gerçekten çok zor bir şey. Sabır ve emek isteyen bir şey. O sabrı ve emeği verelim. Gülen tarafın bizim olacağına inanıyorum." dedi.

Kaynak: Spor Servisi