PTT Başmüdürü Akın Akıncı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni (ZGC) ziyaret etti

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, PTT Başmüdürü Akın Akıncı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün Zonguldak gazeteciler cemiyetinde şehrimize yeni atanan Zonguldak PTT baş müdürümüzü ağırlıyoruz.  Ben kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Zonguldak'ta güzel bir şehirdir. Güzel hizmetler vereceğine de inanıyorum” dedi.

PTT Başmüdürü Akın Akıncı’da, “Ben yaklaşık 20 gündür Zonguldak'a PTT Başmüdürü olarak atandım ve göreve başladım. Zonguldak butik  ve bir güzel bir kent. Kadim bir kent. Bu anlamıyla Zonguldak'ta ziyadesiyle mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Tabii buradaki temel görevimiz PTT'yi PTT Başmüdürlüğü'nü, Zonguldak özelinde çok daha iyi noktalara, yani hizmet kalitesiyle karlılık verimlilik noktasıyla çok daha iyi noktalara taşımak gibi bir görevimiz var Bunu tüm ekibimizle birlikte, burada tüm çalışanlarımızla birlikte başarabilecek yetenekte olduğumuzu düşünüyorum. el ele vererek, kol kola girerek, dayanışma içinde olarak çok daha iyi hizmetler, kaliteli ve verimli hizmetler üretebileceğimiz noktasında tüm arkadaşlarımıza güveniyorum Dolayısıyla bu süreçte siz basınımızın değerli mensuplarına da bizi zaten sahadaki bizim eksiklerimizi görmede, bizi uyarmada büyük görevler düştüğünü biliyorum. Bu noktada bizi zaman zaman uyarırsanız, yani halkımızın ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanmasında bizim eksiklerimiz olabilir. Bu noktada bizleri uyarmanız bize yol gösterici olacaktır. Ben bu vesileyle tekrar Sayın Başkanıma, siz değerli gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan memnun ve mutlu olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

BAYRAM TEBRİK. MESAJLARI TEKNOLOJİYE YENİK DÜŞTÜ

PTT Başmüdürü Akın Akıncı, Bayram tebrik kutlama Kart gönderme geleneğininin teknolojiye yenik düştüğünü de belirterek şunları ifade etti.

“Bayram kutlama tebrik kartları geleceği ortadan kalktı. Yani geçmişte yetmişli yıllar, seksenli yıllarda geleneğimiz vardı. Kahpostal sergileri açılırdı. İnsanlar da o sergilerin önünde kuyruklar oluştururlardı.  Ona özel bir önem arz ederlerdi. Işte kartlar alınır. Gönderilecek makamlara, kişilere göre çok özenle, o kartlar, dolma kalemlerle yazılır. Insan bayramları ve kutlanırdı. Ama süreç içerisinde teknolojinin gelişmesiyle beraber artık bu teknolojili imkanları kullanarak kat postal süreci sıfırlandı diyebiliriz. Neredeyse artık yok yani.  Bayram Özel günlerde kart yazma geleneğimiz sonlandı. Ama bunun yerini işte teknolojik anlamda teknolojik cihazlarla mesajlaşmalar aldı.  Durum bundan ibaret” 

Muhabir: Ercan Demir