Karadeniz Ereğli 1. Amatör Lig'in namağlup lideri Zonguldak Ereğli Spor (ZES) 16.hafta karşılaşmasında Ortacıspor’u konuk etti.
TFFHG Derneği Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv, Umut Ateş ve Mehmet Özekin hakem triyosunun yönettiği, Şehit Vefa Karakurdu Stadında oynanan müsabakanın ilk yarısı Engin Bozkurt’un attığı gol ile 1-0 Zonguldak Ereğli Spor’un üstünlüğü ile sona erdi. 
İkinci yarıya hızlı başlayan Zonguldak Ereğli Spor Emre Kartal ile 1 gol daha bularak farkı 2’ye çıkarttı. Oyun kontrolüne baştan sona hakim olan Zonguldak Ereğli Spor Engin Bozkurt ile skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca ZES, sahadan 3 puanı 3 golle alarak ayrıldı. 
Ortacıspor’dan Zes’e Lider Karşılaması
Karşılaşma başlarken Ortacıspor Yönetimi, Teknik Heyet ve futbolcuları ZES’i konfeti ve alkışlar eşliğinde sahada karşıladı. Ortacıspor’un ligde namağlup lider olan ZES’e yaptığı bu davranış sporseverler tarafından takdirle karşılandı. 
Alınan bu sonucun ardından Zonguldak Ereğli Spor puanını 40 yaparken Ortacıspor ise 28 puanda kaldı. Gelecek hafta ise Ortacıspor Ereğli Demirspor’u, Zonguldak Ereğli Spor ise Balıspor’u misafir edecek.

Kaynak: Haber Merkezi