ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Yazılım Kampı’na katılan öğrencilerle Teknopark’ ta bir araya geldi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Belediyesi, BTK Akademi ve USOM işbirliğinde düzenlenen ‘Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Yazılım Kampı’na katılan öğrenciler ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’le bir araya geldi.
Etkinlik kapsamında Teknopark’ı ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelen Özölçer’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu eşlik etti. Etkinlik kapsamında ZBEÜ Teknopark bünyesinde yer alan şirketlere ziyaret gerçekleştirildi. Teknopark Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu tarafından yapılan sunumda öğrencilere Teknopark hizmetleri, girişimcilik faaliyetleri ve devlet destekleri hakkında bilgi verildi. Ardından öğrenciler ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’le bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Özölçer, etkinliğin öğrenciler için siber güvenlik ve yazılım alanında önemli bilgi ve deneyimler kazanmaları için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Yazılım Kampı 11 Ağustos’a kadar devam edecek.

(Haber-Ercan Demir)