Saadet Partisi iyice karıştı

Bu saatten sonra toparlanması gerçekten çok zor

Şunun bilinmesini kesinlikle bilinmesini isterim ki; Burak Erol ile ilgili şahsi hiçbir sıkıntım yok, olamaz da. Kendisi şahsen çok iyi bir insan. Partisi ve davasına inanan, mili görüşe kendisini adayan bir insan Ancak teşkilat ile uyum sağlayamadı, arasında çıkan sorun nedeniyle Zonguldak’ta parti adeta darmadağın oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Kozlu Lemaris’te bir araya gelen muhalifler Mehmet Yaman’ı karşı liste olarak kongrede aday çıkartarak destekleyeceklerini ifade etmişlerdi. Ancak o toplantıya genel merkezden gözlemci olarak katılan yetkili, ardından İl binasına giderek Burak Erol ile görüşme yaptı. Ve dün Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Mevcut Başkan Burak Erol’un il başkanlığında kongre yapılacağı açıklandı. Genel merkez Burak Erol’u seçti.

Dün Sadık Kar’ı aradım. Kendisi genel merkezin Burak Erol’u seçmesi konusunda muhalifler olarak akşam toplanarak nasıl ve ne şekilde hareket edecekleri yönünde karar alacakların ifade ettiler. 

Yalnız muhalefet Mehmet yaman konusunda oldukça karalı gözüküyorlar.

Sadık Kar ve ekibi Burak Erol’un yanlış yaptığını, adaylıktan çekilmesi gerektiğini ifade etmesine rağmen Burak Erol’un yinede koltuk hırsı ile hareket ettiğini ima etti. Bakalım sonuç ne olacak. Genel Merkez aldığı bu kararın yanlışlığını ve doğruluğu kongrede öğrenecek.

Şu bir gerçek ki Pazar günü yapılacak olan kongre gerçekten hareketli geçecek. Burak Erol’un şu ana kadar sessizlğini koruması, bir açıklama yapmaması da oldukça dikkat çekici. Sanıyorum tek tek isimler üzerinde çalışıyor olabilir., İkna turlarına çıkmış olabilir.

Partini toparlanması bu saatten sonra çok zor ama Burak Erol yinede bir şeyler yapmaya çalışacak. En azından teşkilatlara karşı daha uyumlu şekilde hareket etmesi gerektiğini öğrenmiş oldu. İnsanları küçümsemeden, hor görmeden bilgiçlik taslamadan hareket etmesi gerektiğini öğrenmiştir sanırım. Milli görüş davasına hayatının 20-30 hatta 40 yılını adayan isimler boşu buşona, durup dururken Burak Erol’a bayrak açmadılar kazan kaldırmadılar her halde.

**

BAKARMISINIZ FATİH KELEŞ ZANNETMİŞ!!!

Dün AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’in siyasi nezaketsizliğini yazmıştım.

Bugünde o konuya devam etmek istiyorum.

Dediğim gibi bende o esnada gazeteci arkadaşlarımızla birlikte oradaydım. Ben diğer gazeteci arkadaşlarımızdan önce partiden ayrıldım ama diğer gazeteci arkadaşlarım Mükerrem Ayçiçek’in partiye gelmesini beklediler.

Ve öğrendim ki Mükerrem Ayçiçek o gazeteci arkadaşlarıma “Ben İl Başkanı Fatih Keleş zannetmiştim” ifadesini kulanmış.

Yani DEVA Partisi’nin İl Başkanı Fatih Keleş’in kendisini ziyaret edeceği için randevuyu kabul etmiş, Merkez İlçe Başkanı ziyarete geleceğini öğrendiği için partiye gelmemiş.

Şecaat arz ederken sirkatin durumu söz konusu

Aynı gün Kamu-Sen ve Hayrat Vakfı heyetlerini kabul etmesine rağmen, onların randevusuna sadık kalmasına rağmen DEVA Partisi’ne hem randevu verip te hem de partiye gelmemek 

Bu siyasi nezaketsizliğinde olsa olsa daniskasıdır

Sanıyorum bu Mükerrem Ayçiçek’in ilerleyen zamanlarda geçmişte hatırlanacağı bir olay

**

GÜNÜN SÖZÜ: Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin..