Saadet Partis il başkanı ''Seçim bitimine az bir zaman kaldı. Kazasız belasız bir seçim süreci düşünüyoruz. İki husus var bahsetmek istediğim. Lavuar alanındaki pankartların kaldırılması ile ilgili Valilik hala bir işleme imza atmadı. Pazartesi baska bir uygulama ortaya koyacağız. Pankartların oradan kaldırılması Türkiye için istiyoruz. Kanun iktidarada muhalefete de kanundur. Zonguldak valimiz bizim acıklamamızı muhtemelen duymustur. En onemlı husus adalettır. Valimize tekrar sesleniyorum pankartların kaldırılması talimatını veriniz. İkinci husus Zonguldak valiliği yıkılacak yerine meydan yapılacakmıs. Peki avaliliği nereye koyacaksınız. Bir şeyi yıkmak cok kolay yerıne ne koyacagız. Sayın Selim beye zonguldak valiliğini yıkınca nereye koyacağını sormak istiyorum?" dedi.

Cem Dereli Basın emekçilerine değer verdiğini belirttiği konuşmasında iftara katıldıkları ıcın tesekkur etti. 

Zonguldakta bir süreç yaşıyoruz son 15 gün. Zonguldak'ta farklı bir hava yarattığımızı karşılık bulduğumuzu düşünüyorum. Örnek bir çalışma yürüttük. Zonguldak'ı gündeme oturtacağız 31 martta.
4,5 yıl hiçbirşey yapılanmamıs olan zonguldakta üç ayda hızla bir şeyler yapılıyor. Zonguldak'ın CHP ve AKP yüzünden 20 yıldır kayıp olduğu ortada. Temel belediyecilik noktasında Zonguldak'ın ekonomik ve kültürel olarak büyütülmesi gerekiyor. Kentsel dönüşümü yapmak ve içme suyu ve de kanalizasyonların Zonguldak'ın hakettiği standarta getirmek istediğimizi söylüyoruz. Diğer adaylar hayaller aleminde. Chp adayının söylemlerine baktığımızda bir sürü sorun varken buz pisti yapacaklarını söylüyor. Yollar ortada kaldırımlarda insanlar zaten kayıyorlar piste gerek yok.Zonguldak'ı bu hayal dünyasından olmayacak şeylerden kurtarın.

"VALİLİK BİNASINI YIKMA HAYALLERİYLE HALKI KANDIRIYORLAR"

Diğer bir konu valilik binasının yıkılması. Valilik belediyenin bünyesinde değildir. Bu binanın yıkılmasına İç İşleri Bakanlığı karar verir. Lütfen siz yapacakmışsınız gibi söylemlerde bulunmayın. Artı tramvay projesi battı çıktıdan bahsediyorlar bunların hiçbirinin yapılmayacağını biliyoruz." dedi.

Muhabir: Ercan Demir