Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Hüseyin Şirin Zonguldak’ın markası. Zonguldak’ta uzun yıllardır çok başarılı çalışmalar yapıyor. Ona destek olunmuyor. Biz ona sonsuz destek vereceğiz. Engelli vatandaşlarımız için çok güzel projelerimiz var. Zonguldak’ta engellilerin yaşam alanlarıyla alakalı ilgili yetkili ve etkili çalışmaları yok. Göreve geldiğimizde engelli ve yaşlı koordinasyon merkezi oluşturacağız”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ise, “Ondan yana şüphem yok. Olmayacak yerlerde bu derneği yürüttük. Zonguldak’ta bazı çalışmalar var. Engellilerin erişebilirlik sorunu büyük sorun. Bu camia özel bir camia. Dertleri engelli maaşı ile geçinen çok sıkıntıda. Merkez olarak 30 tane verdik. İhtiyaç bitmez”dedi.

Diğer yandan Başkan Erol, Saadet Partisi Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Bayraklının engellilerin sorunlarının çözümü için gayret ve çaba gösterdiğinin altını çizdi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Ercan Demir