Zonguldak Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, Diyabet ve sağlıklı beslenme konulu eğitim semineri verileceğini söyledi. 
Semineri Level Hospital ile ortaklaşa düzenleyeceklerini belirten Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu şunları söyledi:
15 ŞUBAT’TA BELEDİYE MECLİS SALONUNDA
“Seminerlere katılımları azaldığı için ara vermiştik. Bu aranın ardından tekrar seminerlere başlamak istiyoruz. Şubat ayının 15’inde belediye nikah salonunda saat 14:00’te sağlıklı beslenme ile ilgili diyetisyen Ayşe Ordu tarafından seminer verilecektir. Bizim böyle çalışmamıza insanların kendi sağlığı için özellikle gelmelerini rica ediyoruz. Çünkü diyabette beslenme çok önemlidir. Diyabette olmazsa olmazlardan egzersiz, beslenme, ilaç kullanımı bunlar olmazsa olmazdır. İnsanlar nasıl besleneceğini bilmezlerse şeker dengeleri tamamen değişir. Eğitim çok önemlidir. Eğitimi olmayan insanlar nasıl besleneceğini bilemezler. Bunların başında eğitim geliyor. Hem diyabet hastaları hem de halkımızı bilinçlendirmek üzere bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Zonguldak halkının ve diyabet hastalarının katılımlarını bekliyoruz.” dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi