Zonguldak diyabet ve Kronik Hastalar Derneği’nde sağlıklı beslenme seminere düzenlenecek.
Zonguldak diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, yaptığı açıklamada katılım çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“Zonguldak diyabet ve kronik hastalar Derneği olarak seminer düzenleyeceğiz. 16 Aralık 2018 pazar günü diyabet uzmanımız tarafından Zonguldak Belediyesi nikah Salonu'nda sağlıksız beslenme konulu bir seminer düzenlenecek. Diyabet hastalarımız için sağlıklı beslenme gerçekten çok önemlidir…sağlıklı beslenme ve egzersiz de çok önemlidir Ama hepsinin başında eğitim gelmektedir.Eğitimsiz hiçbir şey olmuyor Onun için bu eğitimler ile birlikte insanların nasıl beslenecek nasıl egzersiz yapacağız bunları bilmesi gerektiği için bir de bizde üyelerimizi ve halkımızı bu konuda bilinçlendirmek için seminer düzenlemeye gerek gördük”
DİYABET ÇAĞIMIZIN HASTALIĞIDIR
Diyabetin tüm hastalıkların anası olduğunu belirten Çetin Terzioğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Diyabet çağımızın hastalığıdır, tüm hastalıkların anası olan bir hastalıktır. kış aylarında diyabet hastalarımızın En azından bir grip bile olmaması gerekir çünkü diğer hastalıklara geçici demektir tansiyon ve kolesterol gibi. Onun için kendilerine dikkat etmeliler”
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi