Sağlık hizmeti, fiziki koşulları ve tıbbi donanımı ile örnek bir hastane

MEDİKAR ŞİFA DAĞITIYOR

 

Karabük'te kurulu Özel Medikar Hastanesi, Batı Karadeniz Bölgesi"nin en önemli sağlık merkezlerinden biri haline geldi.

En üst düzeydeki fiziki koşulları, deneyimli hekim ve personel kadrosu, teknik ve tıbbi donanımı ile sadece Karabük'ten değil, çevre illerden de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Özel Medikar Hastanesi poliklinikleri, acil servisleri, ameliyathaneleri, doğumhaneleri, yoğun bakım üniteleri ve tüm branşlardaki sağlık hizmetleri ile şifa dağıtmaya devam ediyor.

Zonguldak'tan Medikar Özel Hastanesi'ne giderek tedavi gören vatandaşlar memnuniyetini ifade ederek, hastanenin bütün branşlarda dört dörtlük sağlık hizmeti verdiğini ifade ediyor. Özel Medikar Hastanesi'nde kalp ameliyatı olan bir vatandaş, " Özel Medikar Hastanesi'nde kalp ameliyatı oldum. Son derece ağır bir tablo ile gittiğim hastaneden tamamen sağlığıma kavuşmuş olarak döndüm. Şu anda işimin başındayım ve hastane yetkilileri ile hocalarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan hastanenin tıbbi donanım bakımından da son derece yeterli olduğunu vurgulayan vatandaşlar, " Günlerce, aylarca beklemek yok. En ileri tetkikler anında yapılıyor. Böylece en kısa sürede tedavi süreci de başlamış oluyor." şeklinde konuştular.

Hastanenin organik rahatsızlıklar yanında, psikiyatri polikliniğinin de tetkik ve tedavide üst düzeyde başarı sağladığını vurgulayan vatandaşlar, " Psikiyatri servisinden Mustafa Tatlı hocamıza ve diğer tüm hocalarımız ile ilgili sağlık personeline teşekkür ediyoruz." dediler.

Öte yandan Karabük Özel Medikar Hastanesi'nin SGK'lı hastaları kabul ettiği ve Karabük dışında Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve diğer çevre illerden de yoğun hasta kabulü gerçekleştiği bildiriliyor.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi