Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Zonguldak'a yeni Milli Eğitim Müdürü atanmasını değerlendirdi.

Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan'ın çalışkan, kendisini Zonguldak'a adamış bir insan olduğunu belirterek , Bozkan''ın Zonguldak'a atanmasına memnuniyet duyduklarını ifade eden Şahin Ören şunları söyledi:
"Yeni İl Milli Eğitim Müdürü atandı. Gidene güle güle gelene de hoş geldin diyoruz. Gideni bir yılda tanıdık. Çalışkan, kendi çerçevesinde bir takım yatırımlar yapmaya çalışan bir eğitim lideriydi. Fazla kalmadı. Fakat geleni çok iyi tanıyoruz. Uzun süre eğitim yıllarını, hizmet yıllarını Zonguldak'a adamış bir insan. Zaten kendisi de fikir olarak da, dünya görüşü olarak da adanmış bir insan. Işini çok yapan bir bürokrat. Burada uzun yıllar Teftiş kurulu İşleri Başkanlığı yaptı. Sonra bakanlık müfettişi oldu. Bakanlığa müfettiş edildi ve orada yine müfettiş başkanlığı yaptı. Akabinde de ilimize il Milli Eğitim Mürü olarak  atandı. Çok geniş bir yelpazede bir hoşgörü ile karşıladı.
 Zonguldak bu durumu nitekim burada da çok insanı iyi tanıyan, insana hizmet için varını, yoğunu ortaya koyan bir eğitim lideridir Sayın Osman Bozkan. Onunla birlikte burada çalışma barışındaki pek çok sıkıntının aşılacağına yürekten inanıyorum. Yine aynı şekilde İstanbul'da, Ankara'da tanınmış bürokrat. Siyasi olarak da güzel bağlantıları mevcut. Ben bunların hizmete dönüşeceği, Zonguldak'taki eğitimin hem fiziki hem metot ve LGS ve DGS'deki sistemi olarak da Zonguldak'a ben bunların döneceğini inanıyorum. Kendilerine ben başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcısı olsun."

(Haber-Neriman Dengiz)

Editör: Oğulcan Öz