Zonguldakspor 67 Basketbol takımı Baş Antrenörü Barış Güney, iç  saha maçlarını oynayacakları Site Spor salonunda incelemelerde bulundu. Zonguldak'ı Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde temsil edecek olan Zonguldakspor 67 Basketbol takımı Kulüp Başkanı Kanal Tan ve teknik ekibi Zonguldak'a geldi.

Başkan Tan, Baş antrenör Barış Güney ve Genel Menajer Ümit Türkoğlu ile birlikte iç saha maçlarını oynayacakları Site spor salonunda incelemelerde bulundular. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Spor Hizmetleri Şube Müdürü Emre Bakırcık, tesis amiri Cemal Bemirci nezaretinde soyunma odalarını ve salonu inceleyen Baş Antrenör Güney, yeni sezon öncesi bazı taleplerde bulundu .
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri Zonguldakspor 67 Basketbol Takımının rahat bir  ortamda antrenman yapabilmesi için soyunma odalarında  bazı düzenleme yapılacağını ve eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirttiler.
Kulüp Başkanı KanatTan Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Yüksel ve tüm ekibine kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

(Spor Servisi)