ÇAĞDAŞ ANADOLU HALK OYUNLARI DERNEĞİ SEZONU AÇTI

Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Arslan, “Yurt dışı festivale katılacağız” dedi

Çağdaş Anadolu halk oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği sezonu açtı.

Dernek binasında düzenlenen sezon açılış törenine katılım yoğun oldu.

Çağdaş Anadolu Halk oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Arslan törende yaptığı konuşmada, “Her sene yurtdışı festivallere katılacağız Aynı şekilde şehir içi ve şehir dışında ki festivallere de katılmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çağdaş Anadolu Halk Oyunları olarak çok büyük bir aile olduklarını belirten Ali Arslan, şunları söyledi:

BU SENE DE ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ

“Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği olarak 2018-2019 sezon açılışımızı yapmış bulunmaktayız. Derneğimiz 2016 yılından beri aktif şekilde faaliyet göstermektedir. Derneğimizde halk oyunları başta olmak üzere dünya dansları (tango, salsa, bachata, hiphop, rueda, oryantal, roman) dans kursları bulunmaktadır. Başladığımız günden bugüne kadar her koşul da derneğimizin kalkınması için destekte bulunan yöneticilerimize hocalarımıza ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum,

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede çok güzel ve tempolu bir sezon geçireceğiz. Bu sene yurtdışı olarak Finlandiya, Almanya, Yunanistan gibi ülkelerle görüşme halindeyiz. Birkaç ay içerisinde gideceğimiz rotayı belirlemeyi hedefliyoruz."

Her zaman olduğu ve olacağı gibi Çağdaş Anadolu Halkoyunları Gençlik Ve Spor Kulübü olarak biz büyük bir aileyiz ve büyümeye devam edeceğiz".

Açılış etkinlikleri kapsamında dans gösterileri gerçekleştirildi”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi