Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunda yıl sonu bilim ve sanat sergisi açıldı.

Sergi açılışına Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Kapucu, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Saadettin Dede, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ramazan Seyrek, Önder Başkanı Zekeriya Uçar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, okul müdürleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Serginin açılışında konuşan okul müdürü Recep Ali Kanberoğlu katılanlara Hoş geldin diyerek sergide yüzlerce eserin yer aldığını söyledi ve imam hatip öğrencilerinin güzel eserler ortaya çıkardığını kaydetti.

Ardından serginin açılışını Vali Yardımcısının Nevzat Taşdan gerçekleştirdi.

Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan ve beraberindekiler sergide yer alan stantları incelediler eserler hakkında öğrencilerden bilgiler aldılar.

Sergide lise ve ortaokul öğrenci tarafından yapılan; bilim, fen, biyoloji, coğrafya, teknoloji ve görsel sanatlarda yüzlerce Eser yer aldı. Sergi 7 gün açık kalacak.

Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan sergiyi çok beğendiğini belirterek, “Öğrencilerimize imkan verildiğinde neler yapabileceklerini hep birlikte görmenin mutluluğu içerisindeyiz öğrencilerimizi ve okul yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi