4 yıl önce İl Kültür Müdür Yardımcısı ve Devlet Tiyatrosu Müdürü iken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yalçın Arslan anısına geleneksel olarak Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde sunuculuğunu Şebnem Tavgaç’ın yaptığı Yalçın Arslan Türk Sanat Müziği Topluluğu muhteşem bir konser sundu.

Konsere, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş ile çok sayıda davetli topluluğu ve sanatseverler katıldı.

Yalçın Arslan Türk Sanat Müziği Korosu, solo ve koro halinde sevilen eserleri seslendirdiler, izleyicilerle alkışlarıyla destek oldular.

KAVİ VE KARTAR: ARSLAN’IN RUHU ŞAD OLSUN

Konseri organize eden Derya Kavi ve İhsan Kartal, konser öncesinde yaptıkları açıklamada, “Merhum Yalçın Arslan adına yaptığımız 4. konserimizdir bu. Güzel bir konser olacak umarım ve iyi eğlenceler diyoruz. Yalçın Arslan'ın ruhu şad olsun” dediler.

MUHAREM AKDEMİR: ARSLAN’I ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Konsere eşi ile birlikte katılan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Geleneksel hale getirmiş Bir kanserdir bu. Yalçın Bey ile bir mesai arkadaşlığı yaptık, anılara bizim için son derece önemlidir gerçekten. Bir devlet memuru için gerçekten çok az bulunan bir konum ismi ölümünden sonra da yaşatır diyor ve herkese nasip olmuyor. İnşallah bu çocuklarımız da çocukları da Yalçın beyin de bu şekilde anılmasını sağlar hatırlanmasını sağlar. Ruhu şad olsun Mekanı cennet olsun çocuklarınla uzun ömürler versin sağlıklı ömürler diliyorum. Ve bu çalışmalarda tebrik ediyorum” dedi.

SABAHATTİN ADIYAMAN: ZONGULDAK HER ŞEYİN EN GÜZELİNE, YALÇIN AĞABEY KADAR KALİTELİ BİR BİRİLERİNE İHTİYACI VAR

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman,,”Tabii ki önce Yalçın ağabeyime Allah'tan rahmet diliyorum Mekanı cennet olsun ve Nur içinde yatsın. Kaybettiğimiz Zonguldak’ın Yüce diğerlerinden bir tanesiydi ve onu bu akşam geçmişin hüznüyle ve bu akşamın ayrıcalıklı bir mutluluğunu yaşayacağız. Ama görüyoruz ki Tabii ölüm birçok şeyin sonu değil hatıralarımı yaşatan bildiğimiz sürece. Zonguldak her şeyin en güzeline, Yalçın ağabey kadar kaliteli bir birilerine ihtiyacı var. Organizasyonu yapan tüm arkadaşlarıma dostça saygı ve Sevgilerimi sunuyorum Teşekkür ediyorum.”dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi