Manipülasyona gerek yok... 

Öyle uydurma, sallama, ya da “özel” anlaşmalarla kamuoyuna sunulan anketler “sonucu” değiştirmez...

Gerçek anket sandıkta belli olur, kararı halk verir, özellikle evlerinde sessiz-sedasız seçim sürecini izleyen “sessiz çoğunluk” verir.

Ak Parti Zonguldak’ta genç, temiz, pırıl pırıl bir aday çıkardı...

Dr. Ömer Selim Alan...

Yaklaşık üç aydır “nefes almadan” çalıştı, bu şehr-i Zonguldak’ta selamlamadığı, halini-hatırını sormadığı, projelerini anlatmadığı insan kalmadı.

Bu şehrin insanlarına “gökteki yıldızları” vaat etmedi ama, gerek fiziki, gerek sosyal projeleri ile “gönül belediyeciliğini” herkesin anlamasını sağladı.

7’den 70’e Zonguldak insanını düşündü...

Çocukları düşündü, gençleri düşündü, yaşlıları düşündü...

Aday adayları içinde hiçbiri “emeklilerden” söz etmezken, hayatın yükünü taşımış insanlarımızın “başımızın tacı” olacağını söyledi.

Zonguldak’ta yaşayan binlerce emekliye TOKİ eliyle “konut” sözü verdi.

Emeklilerin gönlünü kazandı...

Kimi zaman belediye otobüslerinde horlanan, azarlanan 65 yaş üstü emeklilerden hiçbir şekilde ulaşım ücreti talep edilmeyeceğini söyledi.

Diğer adayların aklının köşesinden bile geçmeyen “emekli konakları” sözünü verdi.

Dar ve sabit gelirli insanlarımıza yeni yaşam alanları sözü verdi.

Kentpark Projesi, sahillerin yıl boyunca açık olması projesi ve daha birçokları...

Dr. Selim Alan, belki de “mesleki” bir anlayışla doğrudan “insana yönelik” projelerle ortaya çıktı, “ İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışını projelerine yansıttı.

Çarşıda - pazarda, mahallede-kahvede, parklarda-bahçelerde, sanayide işyerlerinde Dr. Selim Alan’ın projeleri bunca kabul görüyorsa eğer, bu tablo “uydurma” anketlere değil ama, sandıklara fena halde yansıyacak demektir.

Dr. Selim Alan...

Toplumu ayrıştırmayan, her insana saygı duyan, polemikten, tartışmalardan uzak hummalı bir seçim çalışması ile toplumun huzuruna çıkan genç ve iddialı bir aday...

Seçim sürecinde kimseye “ Gözünün üstünde kaşın var” demiyor, öyle “gökteki yıldızları” da vaat etmiyor ama, bu şehre ve bu şehrin insanlarına “gelecek” vaat ediyor.

Görmek istemeyenler olsa da, duymak istemeyenler olsa da Bahçelievler’den, İncivez’den, Tepebaşı’ndan, Terakki’den, İnağzı’ndan, Asma’dan, Dilaver’den, Yeni Mahalle’den, Yeşil Mahalle’den “ Dr. Selim Alan sesleri” yükseliyor.

Caddedeki, sokaktaki, mahallelerdeki bu sesleri duyanlar, objektif tahminlerle “ Dr. Selim Alan yüzde 50 oy alır” diye söylüyor.

Bu sesler öylesine yükseliyor ki...

Oranları bir yana bırakalım...

Sandıkları patlatmazsa iyidir.