Yukarıdaki başlık uyuyanları uyandırmak için yazılmıştır ve bizzat gerçektir.

Sayın Cumhurbaşkanı kentimize geldi diyeceklerini dedi ve gitti, dedikleri arasında cumhurbaşkanının belediye başkanlığından kalma bir alışkanlığı olarak yöneticilerin akıl edemediği bir konuya da açıklık getirerek millet bahçesinden bahsetti ve yerini de gösterdi. 

Bunca işinin arasında, Zonguldak’a gel, siyasi konuşmanı yap, bir de akıl ver ve git. Adama sormazlar mı: Kardeşim siz neden akıl edemediniz, madem böyle bir yerimiz var da neden vatandaşın kullanımına açmıyorsunuz, illa birisinin dürtmesi mi gerekir? Her ne kadar sayın Cumhurbaşkanına eksik bilgi verilmiş ve “kentimizde fazla bir müsait yerimiz yok sadece çöplük dediğimiz bir yer var” denmiş, 

O da belediyecilikten kalma bir alışkanlıkla: “Madem böyle bir yeriniz var burayı millet bahçesi yapın” dedi ve gitti. 

Bunun tartışmaları olacak, belediye imar durumunu inceleyecek, parselasyon çözümünü yapacak, belki de ihaleye çıkacak ve millet bahçesi olacak, buna kimsenin itirazı olamaz. 

Benim asıl demek istediğim bu değil, gökten rahmet yağsın da nasıl yağarsa yağsın, çünkü bu kentte yaşıyorum ve yaşamaya devam edeceğim, benim asıl derdim sayın Cumhurbaşkanına verile eksik bilgidir. 

Yaşadığımız bu kentte, Kilimli ’den, Kozlu’ya kadar olan alan içerisinde tam tamına 432 000 metrekare kullanıma müsait yerimiz var ve buna TTK’nın elindeki gayrimenkulleri katmadım, hiçbir abartı yoktur, isteyene istediği zaman bu yerlerin konumunu ve haritasını verebilirim, yapılan ölçümler en az  alan üzerinden alınmıştır ve daha fazladır. 

Tekrar ediyorum; Zonguldak ve merkez ilçeler dahilinde her türlü kullanıma müsait 432 000 metre kare yerim var. İlgililere duyurulur.