AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine hazır olduklarını ifade etti.

1. turda vatandaşın teveccühünü sandığa yansıttığını ve milletvekili seçimlerinde millet ittifakını hezimete uğrattıklarını ifade eden İlçe Başkanı Setdat Demirci, 2.turda da büyük bir oy farkıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmeri kazanacağını ifade etti.

Önümüzdeki 13 günlük süre içerisinde sahadaki çalışmaların iki kat daha da arttıracaktlrını ifade eden AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Vatandaşımızın tevecühü sandıklara yansıdı Sayın Cumhurbaşkanımızın sandıklarda 1. sırada çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu'na beklemesi gerektiğini söyledi
Ve gelenek değişmedi; 3 2 olarak üstünlüğümüz devam ediyor. Benim tek üzüldüğüm Nejdet Tıskaoğlu'nun milletvekili olmamasıdır. Keşke Necdet Tııskaoğlu meclise girebilseydi.
Biz Kilimli olarak biraz daha gayretli ve çok özverili bir şekilde çalıştık. İnşallah 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız bu ipi göğüsleyecektir.
28 Mayıs'ta doğru insan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13. Cumhurbaşkanı olarak tekrar seçileceğini ifade etmek istiyorum. 2. tura hazırız ve sahada çalışmalarımızı daha da arttıracağız." dedi.


(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz