Sedat Demirci vatandaşları ziyaret ederek AK Parti'nin hizmetlerini anlatmaya devam ediyor .

AK Parti'nin hizmetlerinin tekrardan Kilimli'de devam etmesi için var gücüyle sahalarda çalışmaya devam edeceğini belirten Sedat Demirci, şunları söyledi:

MÜHİM OLAN AK PARTİ'DİR

"Yine çalışmalar devam ediyor. Tekrardan bir seçim sürecine doğru ilerliyoruz. Yerel yönetimlerimizle ilgili Tabii biz bu dönemde ilçe Başkanlığımızdan
istifa ettik ama partimizden kopmadık. Biz AK Parti'nin hizmetlerinin tekrardan Kilimli'de devam etmesi için var gücümüzle sahalarda çalışmaya devam ediyoruz. Mühim olan AK Parti Belediyesi'nin tekrardan buradan kalması, tekrardan hükümetimizin yatırımının Kilimli'ye getirilmesi için mevcut belediye başkanı olsun. Farklı bir adaylarımız olsun. Her kim olursa olsun tekrardan AK Parti'nin belediyeciliğinin olması, hizmet siyasetini yapması için mücadelemize devam ediyoruz.

KUDÜS BİR GÜN MUTLAKA BAĞIMSIZLIĞINA KAVUŞACAKTIR

Filistin'deki İsrail zulmünü kınayan Sedat Demirci, "Filistin Gerçekten bizim kanayan yaramız. Yani Filistin demek kelimeleri kifayetsiz kalması demek. Filistin demek bizim kanayan bir yaramızın olduğu demek. Buradaki zulme dünya Müslümanlığı'nın bir an önce kayıtsız kalmaması, buraya müdahale edilmesi, sadece Türkiye Cumhuriyeti sadece Cumhurbaşkanı'nın üzerine bırakılmamasını istiyorum. Filistin her ne kadar zor durumda kalsa da inanıyor ki Kudüs bir gün mutlaka bağımsızlığını kazanacak. Tekrar Müslümanların başkenti tekrar Müslümanların tapınağı haline gelecektir. Çünkü zulüm hiçbir zaman arşa varmamıştır. Arşa karşılığın felaket olacağını, herkes tüm inananlar bilir. Bu konuda tüm vücudumuza, tüm benliğimize biz Filistinlinin yanındayız"dedi.

Kaynak: Ercan Demir