Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Kilimli İlçesi ile bağlı beldeleri Çatalağzı ve Muslu ile mücavir alanlarda bulunan çok sayıda köyümüzün siyasi sorumluluğunu omuzlarında taşıyor.

Sedat Demirci, Ak Parti’nin öngördüğü “yeni siyasetin” önemli temsilcilerinden birisi…

Siyaseti Kilimli’deki ofisinden yönetecek bir isim değil…

Öyle oturduğu yerden ahkam kesen ilçe başkanlarından biri de değil…

İlk ilçe başkanlığı döneminde Kilimli’deki tüm siyasi partilerin temsilcilerini bir araya toplayıp Kilimli’nin sorunlarına ortak çözüm arayışı buna örnektir.

Ak Parti’nin ittifakla “tek aday” gösterdiği Sedat Demirci, kongrenin hemen ardından siyasi çalışmalarını hızlandırdı, ziyaretlere başladı.

İlk durağı Çatalağzı olan Sedat Demirci’nin, ziyaretlerine belde belde, köy köy devam etmesi bekleniyor.

***

Amenna…

Bütün bunlar iyi-güzel…

Ancak, Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci’den asıl beklenen, bu ziyaretlerin “ziyaret” düzeyinde kalmayıp, siyasi sorumluluğunu üstlendiği belde ve köylerde fiziki ve ekonomik yatırımların gerçekleşmesi için çaba göstermek olmalıdır.

İktidar partisinin ilçe başkanları sadece teşkilat işlerinden oluşan siyasi çalışmalarla yetinmeyip, aynı zamanda “çözüm mercii” olarak görülmelidir.

Sedat Demirci, hangi beldede, hangi köyde, hangi mahallede taş üstüne taş konulmasını sağlayabilirse, bunun “artı”sı Ak Parti’ye yazılır.

Çağdaş siyaset anlayışı bunu gerektirdiği gibi, Ak Parti ile hızla değişen “yeni siyaset” anlayışı da bunu gerektiriyor.

Klasik ilçe başkanı profili yerine, siyasi hiyerarşiye uygun olarak sorumluluk alanında bulunan belde ve köylerin sorunlarının Hükümete yansıtılmasında köprü olan, siyasetle birlikte “hizmet” de üreten ilçe başkanı profili, yeni siyaset ve “yeni siyasetçi” profilinin ta kendisidir.

Sayın Demirci’nin bunun farkında ve bilincinde olduğunu düşünüyoruz.

Memur-Sen’i kutluyoruz

Memur-Sen Konfederasyonu sendikal mücadelede bir “ilk”e daha imza attı.

Milyonlarca memur emeklisinin yüzünü güldürecek bir haber…

Emekli Memur-Sen yetki belgesini aldı, artık emekli memurların da sendikası olacak.

Ülkemizde alt gelir gruplarından birini oluşturan emekli memurlar, bundan böyle taleplerini Emekli Memur-Sen aracılığı ile daha iyi duyurabilecek.

Emekli memurlarımız için umut verici bir gelişme…

Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Emekli Memur-Sen yönetimini kutluyor, başarılar diliyoruz.