Kur’an-ı Kerim’de mealen şöyle buyrulur :

“ Allah yolunda savaşırken öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridir, fakat siz bilmezsiniz.”

Şehadet, Kutsal Kitabımızda açıkça ifade edilmiş böylesine manevi bir yüksekliğe işaret eder.

Şehadet, Türk askeri ve polisi için en yüksek rütbe, dini ifadesi olarak da peygamberlikten sonra gelen en yüksek mertebedir.

Vatan sevgisi imandandır.

Vatanı için savaşan, Allah yolunda savaşmış olur.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’de bu ülkenin topraklarını işgal etmek için değil, vatanımıza yönelik terörist saldırı odaklarını bulundukları yerde bertaraf etmek için harekat düzenliyor.

***

Ortadoğu’da uygulanan senaryonun nihai hedefi Türkiye’dir.

Büyük Ortadoğu Projesi, aslında Büyük İsrail Projesi’nden başka birşey değildir.

İsrail’in kuruluş bildirgesini okuyan ilk İsrail başbakanı, “ Bizim topraklarımız bununla sınırlı değil, bizim Türkiye’de de topraklarımız var” diyerek, niyet beyanında bulunmuştur.

Siyonizmin hizmetkarı durumundaki emperyalist güçler, “ Arap Baharı” ve benzeri safsatalarla İslam coğrafyasını kan gölüne çevirmiş, çocuk ve kadınlar dahil yüzbinlerce insan katledilmiş, yurtlarından edilmiş, böylece Büyük İsrail Projesi adım adım uygulanmaya başlamıştır.

Projenin nihai hedefi Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerini de içine alan Büyük İsrail Devleti’nin kurulması olarak öngörülmüştür.

PKK terör örgütü ABD tarafından bu nedenle kurulmuştur. Yine bölgede cirit atan DAEŞ, PKK’nın Suriye versiyonları ve benzeri terör örgütleri de bu nedenle Türkiye’ye karşı harekete geçirilmiştir.

Artık maskesi tamamen düşen ve bir CIA projesi olduğu herkes tarafından anlaşılmış olan FETÖ silahlı terör örgütünün de, bu amaca hizmet etmek üzere kurulmuş olduğu yönünde kuvvetli deliller ve bulgular vardır.

***

“ Türk askerinin Suriye’de ne işi var?” diye soranların, öncelikle “ ABD’nin, Rusya’nın, İngiltere’nin, İran’ın Suriye’de ne işi var, Irak’ta ne işi var, Ortadoğu’da ne işi var?” diye sorması gerekmiyor mu?

O sorunun yanıtını bulduklarında “ Türkiye’nin  Suriye’de ne işi olduğunu” da anlamış olacaklardır.

Türk askeri, Suriye’de sadece vatanımıza yönelik bugünkü terörist saldırıları bertaraf etmek için savaşmıyor, aynı zamanda Türkiye’nin geleceğine yönelik emperyalist senaryoları boşa çıkarmak için de savaşıyor.

O yüzden Suriye’de kalleş saldırı sonucu şehit olan 36 askerimiz boşu boşuna hayatını kaybetmemiştir.

Bu ülke onlara, hem bugünümüz, hem de yarınımız için minnettardır.

Ruhları şad olsun, mekanları Cennet olsun.