TFF 2. lig'de 2023-24 sezonun ikinci yarısı bugün oynanan tek maçta start aldı.
Beyaz Grup'ta yaptığı flash transferlerle dikkat çeken ve Şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon, kendi sahasında alt sıralardan uzaklaşma hesapları yapan Kırklarelispor ile karşılaştı.
Müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.
Maçın ikinci yarısında daha iyi oynayan Kırklarelispor, 55'inci dakikada Muharrem Doğan'ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti.
58.dakikada oyunda kısa süreli gerginlik yaşandı. Kırklarelispor'dan Selim Üstün 1461 Trabzon'dan Nizamettin Çalışkan kırmızı kart gördüler. Bu dakikadan itibaren iki takım oyunu 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.
Son bölümlerde kontra ataklara kalkan Kırklarelispor,  88 ve 90+4'de Okan Derici ile 2 gol daha alarak müsabakayı 3-0 kazanmasını bildi.
Zorlu maçtan galibiyetle dönen Kırklarelispor puanını 21'e çıkartarak alt sıralardan uzaklaşma yolunda nefes aldı. Yeşil Beyazlı futbolcular maçtan sonra soyunma odasında asker selamı çakarken galibiyeti şehitlerimize armağan ettiler.
1461 ŞOKTA
Haftaya 2.sırada giren ve Şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon ise kendi sahasında hiç beklemediği bir yenilgi alınca 38 puanda kaldı ve virve yarışında  avantaj kaybetti.
İkinci yarının ilk maçında ummadığı yenilgi alan 1461 Trabzon önümüzdeki hafta deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.
 

Kaynak: Ercan Aygün