İnsan okudukça sinirleri harap oluyor gerçekten

Konumuz malum deprem ve yaşanılan acılar

Elazığ merkezli ve Malatya’yı da kötü bir şekilde etkileyen 6.8 şiddetindeki depremde her iki ilimizde de toplam 39 vatandaşımız hayatını kaybetti, göçük altında kaldı ve 1500 dolayında da insanımız yaralandı.

Biz buradan Elazığ ve Malatya’nı acısını hissederken, acısını paylaşırken, acısına ortak olurken, Yeni Malatyaspor’un Başkanı Adil Gevrek, Pazartesi günü oynanması gereken Malatyaspor - Trabzonspor maçının ertelenmesiyle ilgili olarak, “..Şehirde maçın oynanmasına engel bir durum olmamasına rağmen, sadece Trabzonspor'un talebi üzerine, gerçekleştiği çok açıktır” Şeklinde son derece talihsiz bir açıklama yapmasına gel de isyan etme.

Malatyaspor’un başkanı nerede yaşıyor

Malatya’da deprem olduğundan haberi yok mu

Artçı depremlerin devam ettiği süreçte böylesine akıl ve mantık dışı bir açıklama yapılması ne kadar doğru

TFF’nin tamamiyle insanı bir kararını bu şek ilde manupile etmek ayıptır.

Allah korusun ama Zonguldak’ta böyle bir deprem olsaydı ve Zonguldakspor Başkanı da maçın ertelenmesine şehirde engel bir durum yoktu şeklinde açıklama yapsaydı vay onun haline

Not. Çok iyi biliyorum ki bizim başkan zaten böyle bir açıklama yapmazdı.

YA FENERBAHÇE’YE NE DEMELİ

Pazartesi günü oynanması gereken Malatyaspor-Trabzonspor maçının ertelenmesine tepki gösteren Fenerbahçe’ye ne demeli

Fenerbahçe’nin yaşadığımız bunca acı üzerine, üstüne üstelik artçı depremlerin devam etiği bir süreçte TFF tarafından maçın iptal edilmesi kararına itiraz etmesi gerçekten yazık.

Fenerbahçe’nin, deprem gibi bir doğal afet nedeniyle ertelenen Malatya-Trabzon maçının ertelenmesini Trabzonsqpor’a avantaj teşkil edeceği şeklinde yorumlaması ne kadarda akıldan yoksun ve art niyetli.

Ülke olarak Elazığ ve Malatya bölgelerimizde yaşanan deprem dolayısıyla, tüm halkımızın seferber olduğu, dayanışmanın öne çıktığı, depremden zarar gören vatandaşlarımız için hep birlikte örnek adımlar atılan bir süreçten geçerken, bu tür açıklamalardan üzüntü duyuyoruz.

Bence bu kadar hassas bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde herkes açıklamalarına dikkat etmeli.

Belki açıklamalar Zonguldak’a her ne kadar ilgilendirmese de, Türkiye çapında Fenerbahçe gibi milyonlarca taraftarı olan bir takım tarafından bu şekilde bir açıklama yapılması gerçekten çok üzücü.

Ya maç oynanırken deprem olsa ve orada insanlar ölseydi bunun sorumluluğunu kim alabilirdi ki

**

GÜNÜN SÖZÜ: Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer ve bilirsin o nehir asla durmaz.