ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversitelerinin Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 2,5 yılın ardından açık kalp ameliyatının yapılmasının sevindirici olduğunu söyledi. 
Emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’ın bilim yuvasının Rektörü Prof. Dr. Özölçer, hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Burak Bahadır, Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Arslantürk ile Dr. Öğretim Üyesi Barış Uymaz’ın yanı sıra bazı yöneticilerle birlikte açık kalp ameliyatı olmalarının ardından Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi’nde yatan hastaları ziyaret ederek çiçek takdim etti, kendilerine moral verdi.

‘’HOCALARIMIZ SİZLERİ MEMNUN EDERLERSE, ALLAH DA ONLARI MEMNUN EDER’’

ZBEÜ Rektörü Özölçer, hastaları ziyaretinde, ‘’Hocalarımız hastanemize geldiler ve buralarda kıymetli ameliyatlar yapılacak. Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Üniversitemizin hocaları çok kıymetliler, sizleri memnun ederlerse Allah’ta onları memnun eder. Çünkü görevlerini hakkaniyetle yerine getirmekte özen gösteriyorlar, inşallah iyi ameliyatlar da yapacağız. Dışarı gitmesinler hastalarımız, hocalarımız sayesinde güzel hizmetler yapmayı sürdüreceğiz. İnşallah sağlıklı sıhhatli uzun yaşarsınız.
Zonguldak’ta, Batı Karadeniz bölgesinde iyi ilerlemeler kat edeceğiz’’ dedi.

‘’2,5 YILIN ARDINDAN HASTANEMİZDE AÇIK KALP AMELİYATININ YAPILMASI SEVİNDİRİCİ"

Hastaları ziyaretinin ardından Rektör Özölçer, şöyle konuştu:
‘’2,5 yılın ardından hastanemizde açık kalp ameliyatının yapılması sevindirici bir durum. Hastanemiz için önemli gün. Hastanemizde birçok alanda birbirinden değerli hocalarımızla hizmet vermeye başladık. Hastanemizde uzun zamandır hoca eksiğinden dolayı açık kalp ameliyatı yapılamıyordu, hocalarımızın gelmeleriyle bu eksiklik giderilerek hizmet verilmeye başlandı, hastalarımız bundan böyle Zonguldak dışına gitmeyecekler, hastanemiz için gurur verici, inşallah faydalı olur, hocalarımıza teşekkür ediyorum.’’
Bu arada açık kalp ameliyatlarını gerçekleştirenlerden Dr. Öğretim Üyesi Barış Uymaz, Zonguldak ve çevresi için ellerinden geldiğince becerilerini ve bilgilerini kullanarak hizmetlerini sürdüreceklerini, kendilerine desteklerinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti.
Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Arslantürk de üniversite hastanesinin daha iyi yerlere geleceğine inandığını, hastalara hizmette sınır tanımayacaklarını belirtti.


HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz