Zon-Kar-Der Zonguldak Karabüklüler Derneği Başkanı Serdal Acar  Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'a nezaket ziyaretinde bulunarak tam destek verdi. 

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ziyarette şunları söyledi;

Değerli ve kıymetli dostumuz Kilimli ilçemizin başarılı çalışkan ve örnek belediye başkanı bizde yeri değeri yok ve önemi ayrı kıymetli şahsiyettir. 
Zon-Kar-Der Zonguldak Karabüklüler derneği olarak Kamil Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Değerli ve Kıymetli Başkanın yapmış olduğu hizmetleri ile görüşmek ve çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz kısa sürede Kilimli ilçemizde başarılı çalışmaların altına İmza atarak Kilimli ilçemizin çehresini değiştirdi. Caddede sokakta Sayın Başkanın ne kadar çok sevildiğinin ve halkta karşılığı olduğunu yakından görüyoruz. 1 Dönem önce çok uzak zaman değil belediyecilik anlamında çevre illeri örnek veriyorduk şimdi ise Kilimli Belediyesini Kamil Başkanımızı bir kaç belediyeyi örnek olarak gösteriyorsak bu gelinen noktada nasıl Başarılı çalışmaların yapıldığının göstergesidir. 

"KAMİL ALTUN ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANIDIR"

Zonguldak'ta bir kaç Başarılı belediye başkanından birisidir. Değerli ve Kıymetli Kamil Altun Başkanımız ile yerel seçim öncesi ziyarette bulunarak Karabük'lüler Derneği'mize görüş ve düşüncelerini ilettik hep beraber Kilimli için neler yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımızın başarılarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmiştir.Sayın Belediye başkanımız ile her zaman görüşürüz sivil toplum kuruluşlarına önem veren değer veren görüşleri önemseyen şahsiyetlerdir. Zonguldak ta daha öncede söylemiş olduğum bir söz var maalesef bir çok siyasetçi seçim zamanında ortaya çıkarak Dernekler aklına geliyor ama bunlarında Zonguldak'ta çokta geçerli olduğunu görmüyoruz. Zonguldak Karabüklüler Derneği olarak Kamil başkanla istişarelerimiz ve fikir alışverişlerimiz her zaman vardı ve olmayada devam edecek. 

 "ZON-KAR-DER OLARAK KAMİL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

Zonguldak ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan gerek faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız çok ciddi üye sayımız ve Zonguldak nüfusundaki her ilçede beldede Karabük'lü sayımızı ortadadır. Zonguldak Karabüklüler Derneği olarak Altını çizerek söylüyorum Kilimli Belediye Başkanımız değerli ve Kıymetli dostumuz örnek belediye başkanı hizmet adamı Kamil Altun un yanımdayız ve tam destek veriyoruz.Sayın Başkana misafirperverliği ve üstün nezaketlerinden dolayı şahsım ve Zon-Kar-Der Karabük'lüler Derneği olarak çok teşekkür ederim.Kilimli ilçemiz ve Sayın Başkan için bu dönemin hayırlara vesile olmasını başarılı çalışmalarının devamını diliyorum bir sonraki ziyaretimiz hayırlı olsun ziyareti olacaktır dedi.

Ziyarette Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkan Yardımcısı Kurum Müdürü Volkan Koçsan da hazır bulundu.

Kilimli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Kamil Altun'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar Başkanımızın ve yönetim kurulunun nazik ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneğimizin desteği son derece önemli ve kıymetlidir kendileri bizleri onure etmiştir. Değerli dostum Serdal başkanıma güzel anlamlı nazik ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ederim.

Başkan Acar Kilimli Belediye Altun'a Zonguldak Karabük'lüler Derneği hediyelerini takdim ederek ziyaretini tamamladı.
 

Muhabir: Ercan Demir