Serdar Yaralı, MHP olarak, her zaman Kadın haklarının evrensel, bölünmez, vazgeçilmez, ayrılmaz bir bütün olduğunu kabul eden vizyonumuzu sürdürdüklerini ve sürdürmeye de devam edeceklerini söyledi.

Kadınların ailede ve toplumda önemli bir yere sahip olduğunu,başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere Türk kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını belirten MHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” veciz sözünü hatırlatarak Atatürk’ün kadına verilmesi gereken değeri bu şekilde özetlediğini söyledi;

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yapan MHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı, ziyaretlerini sürdürüyor. Serdar Yaralı’ya Kilimlililer büyük bir teveccüh gösteriyorlar.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Açıklama yapan Yaralı, “Çünkü kadın annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, ailenin temel direğidir. Kadın; toplumun aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Bunların yanında nezakettir, zarafettir, titizliktir, hoşgörünün bizzat kendisidir.
Kadın elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hâkimdir. Türk kadını kahramanlıklara imza atan, devlet-i ebed müddet, millet-i ebed müddet anlayışına emek ve güç veren iradedir. Kadınsız insanlık, kadınsız toplum, kadınsız gelecek olmaz, olamaz. Bu gerçekten hareketle kadınların hayatın her alanında aktif, eşit, etkin ve katılımcı olmaları vazgeçilmez değer ve önemdedir. Tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kadınların bilimden sanata, spordan edebiyata kadar birçok alanda büyük başarılar elde ettiğine, sosyal ve ekonomik hayatta eşit, onurlu ve saygın bir konuma sahip olmalarının önemine vurgu yapan Serdar Yaralı, kadınlar ailede, işyerinde ve toplumda hayati öneme sahiptir. Gelecek nesillere sevgi, nezaket ve incelik öğreten kadınlar, ülkenin toplumsal birliği ve dirliği için kritik bir rol üstleniyorlar. MHP olarak, her zaman Kadın haklarının evrensel, bölünmez, vazgeçilmez, ayrılmaz bir bütün olduğunu kabul eden vizyonumuzu sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu vesileyle, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere Türk kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Son ana kadar Ziyaretlerini sürdüreceklerinin belirten Yaralı,  MHP olarak kadın haklarına her zaman destek verdiklerini belirten Serdar Yaralı, adil ve eşit bir toplumun kadın-erkek eşitliğiyle mümkün olabileceğini ifade etti. Bu doğrultuda, kadın-erkek eşitliğini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Muhabir: Ercan Demir