TFF 2.Lig Beyaz grupta yer alan Zonguldak Kömürspor kendi sahasında Esenler Erokspor'u konuk etti.
Maçın 90.dakikasında gelişen Zonguldak Kömürspor  atağında Fatih Bektaş rakip oyuncunun müdahalesi ile ceza sahası içinde yerde kaldı. Video kayıtlarında bile net penaltı olduğu görülen pozisyonu Trabzon bölgesi hakemi Sinan Özcan görmezden geldi. Uzatma dakikalarında penaltı düzlüğü çalamadı
Herkesin penaltı beklediği bu pozisyonda  hakem korner noktasını gösterince uzun süre tartışma yaşandı. Zonguldak Kömürspor camiasından maçın hakemine büyük tepki geldi maçın görüntüleri ile birlikte Merkez Kakem kuruluna ve TFF'ye  gerekli başvurular yapılıyor.
Maçlarında bir daha Trabzonlu hakem istemediklerini belirten Zonguldak Kömürspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
"TRABZONLU İSTEMİYORUZ"

Dün oynanan Erokspor müsabakasında güç dengelerinin makası çok açıkta olsa başabaş mücadele eden ekibimizi kutluyorum. Bu maça kadar bizim maçlarımızı yöneten Trabzon Bölgesi hakemleri her zaman aleyhimizde sonuca etki etmiştir. Dünkü müsabakada net 2 posizyonda penaltımızı vermeyen hakem sonuca direk etki etmiştir. MHK' dan talebimizdir. Trabzon Bölgesi Hakemi istemiyoruz. Ayrıca korkak hakemde istemiyoruz. Gördüğünü çalan rakibin gücünden etkilenmeyen dirayetli hakemler istiyoruz"

Zonguldak'ı yıkan o pozisyon: Hakem Sinan Özcan'dan büyük hata! Zonguldak'ı yıkan o pozisyon: Hakem Sinan Özcan'dan büyük hata!

Kaynak: Ercan Aygün