AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde Belediye Meclis Üyesi adayları, İl ve ilçe teşkilat üyeleri ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu.AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan esnafları tek tek ziyaret ederek onların desteklerine talep etti. Zonguldak'ta değişimin artık şart olduğunu ifade etti.
BİZ DEĞİL ZONGULDAK KAZANACAK
Selim Alan yaptığı açıklamada:“Bugün hava çok güzel ve bizler Zonguldak'ta caddede esnaflarımızla sohbet etmeye onların teveccühünü kazanmaya çalışıyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Yarın (Cumartesi) inşallah saat: 14.00’de projelerimizi ve meclis üyesi adaylarımızın tanıtımını yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı yarın ki tanıtım toplantımızda bekliyoruz.
Tüm belediye meclis üyesi adaylarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe ve il teşkilatlarımızla hep birlikte sahadayız. 31 Mart'a kadar durmaya hiç niyetimiz yok. Kazanana kadar durmayacağız. Çünkü Zonguldak artık genç ve dinamik bir ekip istiyor, genç dinamik bir Başkan, genç ve dinamik bir ekip ve çalışacak hizmet edecek bir ekip istiyor. O ekip de şu an karşınızda. İnşallah destek artarak devam edecek. Vatandaşımızın beklentisi çok. Biz İnşallah tüm beklentileri karşılayacağız.  Zonguldak’ımızdaki tüm vatandaşlarımızın 7'den 70'e tüm insanlarımızın yüzünü güldürmeye söz verdik. Kendimize, teşkilatlarımıza ve Zonguldak'ımıza  güveniyoruz. İnşallah 31 Mart'ta bunu göstereceğiz,  Zonguldak'ımız kazanacak” dedi.
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi