CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ruşen Çimen, belde ve ilçelerde ziyaretlerini sürdürüyor.

Çatalağzı, Gelik ve Kilimli’de vatandaşlarla buluşup, ilçe ve belde başkanlıkları ile kurumları ziyaret eden Ruşen Çimen, büyük ilgi ve coşkuyla karşılanıyor.

CHP’de sıralama çekişmeleri devam ederken, partisi adına seçim çalışmalarına başlayan Ruşen Çimen, “Ben halkın içinden gelen bir siyasetçiyim. Herşeyden önce halkıma güvenirim. Liste sıralaması Genel Merkezimizin takdirindedir. Doğduğum, büyüdüğüm, işçilik yaptığım, emekli olduğum, sendikacılık ve siyaset yaptığım topraklara vefa borcum var. Bu nedenle, CHP’den aday adayı oldum. Eğer partimizin teveccühü ile listede yer alırsam, halkımızın büyük desteği ile en az 3 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ruşen Çimen’in, ilçe ve beldelerle birlikte çeşitli sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerine de devam ettiği bildiriliyor.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ruşen Çimen, ziyaretleri sırasında kendi el yazısı ile hazırladığı metinden binlerce fotokopi yaptırarak vatandaşlara dağıttı.

Ruşen Çimen, “ ETİKETİNE, SÖZÜNE DEĞİL, ÖZÜNE GEÇMİŞİNE BAKIN ! “ başlığı ile hazırladığı metinde şu görüşlere yer verdi.

1- Zonguldak İli’nden, iki ayrı il çıkarıldı mı?

2- 60 bin laden işçisi darken, işçi sayısı 8 bin’e düşen başka bir il var mı?

3- Bir projesi var (Filyos) 100 yıldır bitirilemeyen, başka bir il var mı?

4- Dünya iki büyük kriz yaşayıp, ülkeler perişan olurken, Zonguldak’ın (madenişçisinin) desteği ile ülkemizin bu krizleri hafif atlatmasına yardımı dokunan başka bir il var mı?

5-Kurtuluş Savaşı’nda düşmanla savaşan Mehmetçiğe mermi alınsın diye gelinliğini satıp parasını askerlik şubesine veren, saçını kesip (o zamanlar peruk Avrupa’da çok moda, çok pahalı) satılsın diye askerlik şubesine veren genç kızların olduğu başka bir ilimiz var mı?

6- Çok göç veren, balıkçı kasabası haline gelen, emekliler kenti, işsizler kenti olan, çocukları ve aileleri başka illere göç eden başka bir ilimiz var mı?

Yok!!

CHP’den milletvekili aday adayı olan işçi emeklisine sahip çık, destek ver.”

Editör: Haber Merkezi