Ak Parti aday tanıtım töreninde coşku

Aday yapılanlar sevindi, liste dışı olanlar üzüldü

AK Parti 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için yarışacak olan 7 ilçe ve 17 Belde Belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.Site kapalı spor salonunda yapılan aday tanıtım törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı,Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen,Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan,kadın ve gençlik kolları, mevcut Belediye Başkanları, İlçe ve belde belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Hınca hınç salonu dolduran partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Belediye Başkan adaylarının isimlerini tezahürat yaptılar.Adaylarda Partilileri selamlayarak sevgi gösterilerinde bulundular.

Belediye Başkan adayları birbirlerini tebrik ederek partililerle hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Ellerinde Türk bayrakları ve Ak Parti bayraklarını sallayan Partililer büyük coşku yaşadı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı,Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, aday tanıtım töreni öncesinde tüm adaylarla tokalaşarak hayırlı olsun dileklerini iletti, partililerle sohbet edip kendine verilen hediyeleri kabul etti.Ardından Ak Parti Aday tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulup istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.Açılış konuşması yapan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, adaylara başarı dileyerek tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.

Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar yerel seçimin önemine değinerek uğramadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ve projelerle halkın gönlüne gireceklerini söylediler.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'da konuşmasında,"Herkeste heyecan var.7 ilçe ve 17 beldemizin aday tanıtımını yapacağız.Şölenden sonra asıl iş açıklanan adaylarımızla beraber başarılı olmak.Aday adaylarına da teşekkür ediyorum.Pazartesi gününden itibaren sahaya çıkacağız"dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'da,"Zonguldak için yeni bir yolun başlangıcı.Hazırlıklarımızı tamamladık.Özellikle Zonguldak merkez bizi çağırıyor.Gönül belediyeciliği yapacağız.Bizim kadar Zonguldak'ın kazanması da önemli.Ömer Selim Alan genç bir aday.Dinamik ve 13 yıldır yöneticilik tecrübesi olan bir aday.Bu seçim Ak Parti'den çok Zonguldak'ın kaderi."dedi.

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan'da "teşkilatlar, Zonguldak hazır.Bizde hazırız.31 Mart'ı göğüsledikten sonra halkımız için projelerimizi hayata geçireceğiz.Ak Parti bayrağını tüm belediyelerde dalgalandıracağız"dedi.

İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları da ilk duygu ve düşünceleri Kanal Z kameralarına değerlendirdi.

Ak Parti Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır'da,"davayı bilen bir ağabeyimiz geldi.Eksiklikleri hep birlikte tamamlayacağız"dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı ve Ak Parti Kozlu Belediye Başkan aday adayı Necdet Karaveli'de, Ali Bektaş'a tam destek verdi, il genel meclisi oylarının önemine değindi.

Editör: Haber Merkezi