AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; “Zonguldak Allah'ı İzniyle şer ittifakına hak ettiği cevabı verecektir” dedi

AK Parti’ni 31 Mart yerel seçimler öncesinde Zonguldak’ta düzenlenen törenle birlikte tüm Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Site Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililer salonu hınca hınç doldurdu.

Tören saygı duruşunda bulunulup ve istiklal marşımızın okunması ile başladı. Ardından konuşmalara geçildi.

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK HİZMETLE TANIŞACAK

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun törende yaptığı konuşmada, “Adaylarımız açıklandı. Hepsini kutluyorum ve başarılar diliyorum. Herkeste heyecan var.7 ilçe ve 17 beldemizin aday tanıtımını yapacağız. Şölenden sonra asıl iş açıklanan adaylarımızla beraber başarılı olmak. Aday adaylarına da teşekkür ediyorum. Pazartesi gününden itibaren sahaya çıkacağız. Aday seçilemeyenler üzülmesinler, onlarla birlikte çalışmaya yine devam edeceğiz. Onlar bizim kardeşlerimizdir. Bu bir bayrak yarışıdır. Zonguldak’ta 31 Mart yerel seçimlerinde Allah’ın izniyle AK Parti bayrağı dalgalanacaktır. Zonguldak hizmetle tanışacak. Zonguldak’taki tüm belediyeleri kazanacağız” dedi.

ÖMER SELİM ALAN: ZONGULDAK’A HİZMETE TALİBİM

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan yaptığı konuşmada “Milletin efendisi olmaya değil hizmetlisi olmaya geliyoruz.  Kaybedecek hiç zaman yok. Vakit Zonguldak’a hizmet vaktidir.  Zonguldak’ı AK Parti belediyeciliği ile şaha kaldıracağız.” Dedi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, “Teşkilatlar, Zonguldak hazır. Bizde hazırız.31 Mart'ı göğüsledikten sonra halkımız için projelerimizi hayata geçireceğiz. AK Parti bayrağını tüm belediyelerde dalgalandıracağız" şeklinde konuştu.

NECDET KARAVELİ BEKTAŞ’A TAM DESTEK VERDİ

İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Kozlu Belediye Başkan aday adayı Necdet Karaveli'de, Ali Bektaş'a tam destek verdi, il genel meclisi oylarının önemine değindi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İDDİALI KONUŞTULAR

İlçe ve belde belediye başkan adayları da ilk duygu ve düşünceleri değerlendirerek seçimleri kazanacakların ifade ettiler.

HAMDİ UÇAR: ZONGULDAK YERELDE HİZMETE SUSADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı konuşmada, “Zonguldak yerelde hizmete susadı.  Zonguldak merkezi 8-9 yıldır süren bu sıkıntıdan kurtaracağız. Zonguldak‘ı AK Parti’ye kazandıracağız.” Dedi.

AHMET ÇOLAKOĞLU: BUGÜN FETHE ÇIKIYORUZ. KALPLERE VE GÖNÜLLERE SEFERE ÇIKIYORUZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’da konuşmasında, Bugün fetih vaktidir. Artık adaylarımız belirlendi ve sefere çıkıyoruz. Gönüllere sefere çıkıyoruz, kalplere sefere çıkıyoruz.  Zonguldak AK Parti ile şahlanacak. 31 mart AK Parti’ni bayrağı Zonguldak’ta dalgalanacak.” Dedi.

POLAT TÜRKMEN: BU YOL KUTLU BİR YOLDUR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’e konuşmasında “Bu yol kutlu bir yol. Zonguldak’ı AK Parti’ye kazandıracağız inşallah. . Hizmet için yola çıktık. Biz milletimize güveniyoruz.” Dedi.

ERKAN KANDEMİR: ZONGULDAK ALLAH'I İZNİYLE ŞER İTTİFAKINA HAK ETTİĞİ CEVABI VERECEKTİR

AK Parti Genel başkan yardımcısı Erkan Kandemir; Zonguldak’ın Allah'ı izniyle şer ittifakına hak ettiği cevabı vereceğini belirterek, şunları söyledi:

“Zonguldak’a gelmeden önce Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştüm ve sizlere selamlarını getirdim. Yeril seçimlere AK Parti olarak çok iyi hazırlanıyoruz. AK Parti’yi yıkmak için çok şeyler denediler. Önce gezi olaylarıyla acaba bu çınarı yıkabilir miyiz dediler. 17-25 olaylarıyla başaramadılar. Sonra çukurlar kazdılar. Sözde özerklik ilan ettiler. Ama bu milletin ferasetiyle kazdıkları çukurlara düştüler. 15 Temmuz ile bu çınarı köklerinden sökeriz zannettiler. Fakat bu millet biz size ne Tayyip Erdoğan'ı veririz ne de o çınarı söndürürüz dediler. Onların kurşunları tankları tüfekleri onların bu milletin arasına atılan yalanlarına bu millet pabuç bırakmadı. İşte şimdi vesayetin üzerine yürüdükçe AK Parti daha da şevklendirdiler. Ama bu millet onlara gereken dersi verdi. Ben inanıyorum ki Zonguldak Allah'ı izniyle şer ittifakına hak ettiği cevabı verecek. Referandumla beraber hükmet sistemimize eriştik. İstiyorlar ki şer ittifakı oluşan güveni darmadağın etsin. Ama başaracağız. Ben bu gün bu salonda bunu gördüm. Belediyecilik bizim işimiz. Tayyip Erdoğan 1994'te İstanbul'a suyun akmadığı bir kent vardı. Fakat yüreğinizi koyar ve aşk ile çalışırsanız davanız ak ise sırtınızı sadece millete yaslanmış iseniz garibin duası ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok diyorsanız işte İstanbul gibi bir netice çıkar ortaya. Biz ortaya çıkan işe gönlümüzü koyarız. Biz aşk ile koyulmuşuz bu yola. Varsa sıkıntısı bizim sıkıntımız. Sevincimizi ve yüzümüzü paylaşırız. Ama biz milletin partisiyiz. Ak parti bizim değil bu teşkilatları değil bu milletin partisidir.”

MEHMET AKTİF ŞİİR OKUDU

Aday tanıtım töreninde Mehmet Ekşi isimli bir vatandaş kendi bestelediği Recep Tayyip Erdoğan şiirini okudu.

SLAYT GÖSTERİSİ BEĞENİYLE İZLENİLDİ

Tanıtım öncesinde AK Parti’nin ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 tarihinde partinin kuruluşundan bugüne kadar olan süreci yansıtan bir saylat gösterisi beğeniyle izlenildi.

ÖNCE BELDELER SONRA İLÇELER AÇIKLANDI

Tören AK Parti Genel başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in adayları tek tek kürsüye çağırmasıyla devam etti.

Kandemir ilk olarak belde belediye başkan adaylarını, ardından da ilçe belediye başkan adaylarınınğın isimlerini tek tek okuyarak kürsüye çağırdı.

Kandemir son olarak Zonguldak merkez Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ın ismini okudu.

Tüm adaylar, Milletvekilleri, İl Başkanı Zeki Tosun ve Partililer toplu halde fotoğraf çektirdiler.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi