Danışma kurulu toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Ak gençlik davasına, ülkesine, milletine sahip çıkan bir gençliktir” derken, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar’da, “Bir ve beraber olduğumuz sürece bizim başaramayacağımız hiç bir işimiz olmaz” dedi. İl Başkanı Zeki Tosun’da AK Parti’nin gençliğe büyük bir önem verdiğini ifade etti. İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk’da ulaşmadık genç kalmayacak sloganı ile hareket ettiklerini ifade etti.

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları İl Danışma Toplantısı Cumartesi Alaborina da yapıldı.

Toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkan ve yöneticileri katıldı.

Toplantı Divan Kurulu oluşturulduktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk’un açılış konuşması ile başladı.

Burhan Onuk konuşmasında yaptığı çalışmaları anlatarak şunları söyledi:

BURHAN ONUK: ULAŞAMADIK GENÇ KALMAYACAK SLOGANI İLE YOLA ÇIKTIK...

“Gençlik Kolları danışma meclis toplantısına hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. 1 Şubat 2016 da görevi devraldığımızdan beri ulaşamadık genç kalmayacak sloganı ile yola çıktık ve Bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Görevi devraldığımız günden itibaren ehliyet dürüstlük ve sadakat ilkelerini kendimize şiar edindik ve bu doğrultuda Türk çalışmalarımızı gerçekleştirmek için il başkanımız başta olmak üzere teşkilat mensuplarımızın destekler ile birlikte çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın gençleri artık yedek olarak değil ilk 11'de sahada görmek istiyorum demişti. Bu doğrultuda bizler de yine teşkilatımızın desteğiyle birlikte milletvekilliğine aday olarak gösterilmiştir teşkilatını da çok büyük bir güç kattı” dedi.

Ardından Gençlik Kolları çalışmaları yer aldığı slayt gösterisi gerçekleştirildi.

HAMDİ UÇAR: BİR VE BERABER OLDUĞUMUZ SÜRE İÇERİSİNDE BİZİM BAŞARAMAYACAĞIM HİÇBİR İŞİN OLMADIĞINA İNANIYORUZ...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da konuşmasına İl Başkanı Zeki Tosun’a dönerek, “artık tahtta olan kürsünü değiştirilmesi gerektiğini söyleyerek başladı.

Konuşmasında İl Başkanlığı döneminde üniversiteli Ak Gençlik Teşkilatları ile yaptığı çalışma anısını anlatan Hamdi Uçar sözleri ne şekilde devam etti:

“AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar ki dönemde özellikle genç kardeşlerimize genç jenerasyona sahip çıktı, bizim iktidar dönemimizde üniversite grupları ile olsun gençlik teşkilatları ile olsun örgütlenme safhalarının hepsinde; kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, her safhasında özellikle genç kardeşlerimizin buralarda görev alması gerektiğini ifade ettik. Gençliğe çok önem veriyoruz  ve bundan sonra da gençliğimize önem vereceğiz. Çünkü sizin gücünüz sizin özellikle duruşunuz bize güç veriyor. Parlamentodaki milletvekillerimize, iktidarımıza, hükümetimize büyük destek veriyor. Biz bu anlayışla bu zihniyetle gençliğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bugün genç kardeşlerimizin bir ve beraber olması ülkemizin geleceği adına milletimizin geleceği adına programda bulunması çok önemli olduğuna inanan bir kardeşinizim, arkadaşınızım. Gençlerimizin özellikle nitelikli kabiliyetli olmaları gerektiğine inanıyorum.

Bir ve Beraber olduğumuz süre içerisinde bizim başaramayacağım hiçbir işin olmadığına inanıyoruz. Özellikle Zonguldak ilinde yerel seçimler startını hemen hemen vermiş durumdayız. Size bu seçim sattım mailinde de sizin gibi genç başarılı dinamik arkadaşlarımız da çok ihtiyacım var. Sizlerin vereceği destekle Zonguldak il ve ilçe belediyelerini AK Parti'ye kazandırılması konusunda çabalarımıza esirgemeyeceğinizi umut ediyoruz. Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de bu katkınızla inşallah AK Parti Zonguldak da 24 Haziran'da almış olduğu en yüksek olur biraz da üzerine çıkarak İnşallah belediyelerin Bir de AK Parti'ye kazandıracağını de umut ediyoruz” dedi.

ÇOLAKOĞLU: AK GENÇLİK DAVASINA SAHİP ÇIKAN ÜLKESİNE SAHİP ÇIKAN MİLLETİNE SAHİP ÇIKAN BİR GENÇLİKTİR...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’da, “AK Parti teşkilatları öyle bir teşkilattır ki gençliğinde kadar önem verdiğini Türkiye'deki diğer siyasi partilerin anlaması gerekir. Salonda bulunan şu anki kalabalığı diğer partiler toplayamıyorlar bile. İşte ak gençlik davasına sahip çıkan ülkesine sahip çıkan milletine sahip çıkan bir gençliktir. Gençlerin desteği dedi yerel yönetimler AK Parti'ye kazandıracağız Allah'ın izniyle.

Son olarak konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da konuşmasına  Milletvekili Hamdi Uçar’a dönerek, “Pazartesi kürsüyü değiştireceğim” diyerek başladı. Başkan Zeki Tosun AK Parti’ni gençliğe çok büyük bir önem verdiğini söyledi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi