AK PARTİ SEÇİM STARTINI ŞEHİT MADENCİLERE DUA EDEREK VERDİ

AK parti 31 Mart yerel seçimlerinde öncesinde Zonguldak’ta seçim startını verdi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Selim Alan, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ve beraberlerindeki partililer seçim startını Zonguldak Havzası Maden Şehitleri Anıtı, Zonguldak Şehitliği ve Ak Parti Kurucu üyesi merhum Hasan Feyiz Genç’in mezarı başında yaptıkları dua ile verdiler.

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK’I DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ

Zonguldak’ı daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini belirten Zeki Tosun, ”31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde aday olan 17 belde, 7 ilçe belediye başkan adayımızın tanıtımını yaptık. Zonguldak Belediye Başkan adayımız Doktor Selim Alan daha önce açıklanmıştı. Mahalli idareler seçim çalışmalarımız daha önce başlamıştı ama biz bugün Zonguldak Belediye Başkan adayımız Selim Alan, merkez ilçe Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber bugün Zonguldak’la özdeşleşmiş olan Zonguldak Havzası Maden Şehitleri Anıtı, Zonguldak Şehitliği ve Ak Parti Kurucu üyesi merhum Hasan Feyiz Genç’in mezarını ziyaret ederek seçim startını vermiş oluyoruz. Bugünden itibaren adayımız ve teşkilatlarımızla beraber sahalarda çalışmalarımıza başlayacağız. Çıktığımız bu yolda bütün teşkilat mensuplarına ve belediye başkan adayımıza kolaylıklar diliyorum. İnşallah iki buçuk aylık dönemde çalışmalarımızın karşılığını almış olacağız. Zonguldaklı hemşerilerim hiç merak etmesin Zonguldak 31 Mart akşamı Ak Partili belediye ile beraber Zonguldak’ı daha güzel günler bekleyecek. Zonguldak’ı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Bütün teşkilatlarımızla beraber genç ve dinamik arkadaşımızın arkasındayız. Çok çalışacağız ve Zonguldak’ı kazanacağız.” Dedi.

SELİM ALAN: ZONGULDAK’I ZONGULDAK YAPAN DEĞERLER BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Selim Alan ise “Zonguldak’ı Zonguldak yapan değerler bizim başımızın tacıdır” dedi. Alan Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, “Bugün bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. Seçim çalışmalarımıza buradan başlamamız çok önemli. Zonguldak’ımızı Zonguldak yapan, iki katlı şehrimizin karaelmasını yerin altından gün ışığına çıkarmak adına kanıyla, canıyla, alın teriyle yüreğini ortaya koyarak şehrimize değer katan şehit madencilerimizi ve Zonguldak Şehitliğimizi ziyaret ederek başlamak istedik. Zonguldak’ı Zonguldak yapan değerler bizim başımızın tacıdır. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İnşallah 31 Mart akşamı ipi göğüsleyene kadar bütün teşkilatlarımız durmadan, yorulmadan, bıkmadan çalışacağız. Rabbim bu yolun sonunu zafer eylesin. 31 Mart akşamı Zonguldak’ı ak belediyecilikle taçlandırarak vatandaşlarımıza hizmet noktasında en hızlı şekilde yatırımlarımızı getirerek vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz.” Dedi.

TERÖR ŞEHİTLERİ MEZARLARINDA FATiHA OKUNDU, AK PARTİ KURUCUSU HASAN FEYZİ GENÇ MEZARI BAŞINDA ANILDI

AK Parti heyeti ardından terör şehitleri mezarlığı ve gaziler mezarlığında giderek burada şehitlerimiz için dualar okundu.

Ardından da AK parti kurucusu Hasan Feyzi Genç mezarı başında dualarla anıldı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Merhum Hasan Feyzi Genç ile uzun yılar birlikte siyaset yaptıklarını belirterek, kendisini rahmet ve minnetle andıkları ifade etti.

Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’da, “Partimizin kuruluşunda görev almış kurucularımızdan merhum Hasan Feyiz Genç ağabeyimiz bizim için çok değerli. Mezarı başında dua ederek onu rahmetle anıyoruz. İnşallah kurmuş oldukları partimizi bizler daha ilerlere taşıyacağız. İnşallah 31 Mart akşamı belediyecilik anlamında bunu taçlandırıp tekrar buraya gelerek Hasan ağabeyimizin mezarı başında yine duamızı ederiz. Rabbim mekanını cennet eylesin.” Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi